02 / 05 / 2024

Şırnak Silopi okul yenileme çalışmaları

Şırnak Silopi okul yenileme çalışmaları

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yakılan okulların yerine yenileri yapılıyor. Okulların yeni eğitim yılına yetişmesi için çalışmalar aşırı sıcaklara rağmen sürüyor.

3 ildeki 10 adet iş yeri kiraya veriliyor! Aylık kira bedelleri açıklandı! 

Şırnak Silopi, Ankara Keçiören ve Yozgat Çayıralan'da yer alan toplam 10 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili tüm detaylar...

O ilde 8 taksitle 690 metrekarelik arsa satılıyor! Konut imarlı arsa için Eylül fırsatı! 

Şırnak Milli Emlak, Şırnak ili, Silopi ilçesi, Başak Köyü'nde yer alan konut imarlı arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Şırnak Silopi'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilenler...

O ilde 1 adet arsa ile 2 adet arazi 8 taksit imkanıyla satılıyor! Büyük fırsat! 

Şırnak Silopi Milli Emlak, Şırnak ili, Silopi ilçesi, Başak ve Karaköy Köyü'nde yer alan 1 adet arsa ile 2 adet ham toprak araziyi 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ta 10 bin konut inşa ettik!

Şırnak'ta hayata geçirilen yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şırnak merkez, Cizre ve Silopi ilçesini tekrar inşa ve ihya ederek evleri başlarına yıkılan ve tutunacak hiçbir dalı kalmayan Şırnaklı kardeşlerimiz için kısa süre içerisinde 10 bin konut inşa ettik." dedi.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 1 adet 24 derslikli okul inşa edecek.

Şırnak Silopi'de 11.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Silopi İcra Dairesi Şırnak Silopi'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 644 bin 220 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Şırnak İli Merkez İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli Lise İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 2 Haziran'da gerçekleştirecek.

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Şırnak'ta 10 bin 200 konut inşa edildi!

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Şırnak il ve ilçelerinde 10 bin 200 civarında konut ve 506 iş yeri, 63 halı saha, 25 çok amaçlı basketbol sahası, 7 gençlik merkezi, 498 okul binası ve 21 pansiyon yapıldığını söyledi.

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Silopi'deki terör mağdurları villalara taşınacak!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütünün tuzakladığı patlayıcılar yüzünden yıkılan binaların yerine hızla yenileri inşa ediliyor. Bölge mimarisine uygun, iki katlı villa tipi olarak inşa edilen konutlar tamamlanma aşamasına geldi. 

Şırnak Silopi'de terör mağdurlarının evleri 30 Ağustos'ta teslim!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerin 2 yıl önce evlerini yıktığı vatandaşlar için inşa edilen 522 konut için sona gelindi. Konutlar, 2-3 katlı villa tipi şeklinde tasarlandı.

Şırnak Silopi okul yenileme çalışmaları Haberi

Şırnak Silopi okul yenileme çalışmaları


Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yakılan okulların yerine yenileri yapılıyor. Okulların yeni eğitim yılına yetişmesi için çalışmalar aşırı sıcaklara  rağmen sürüyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Ofis Mahallesi'nde yapımı  devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Dayanan, Kaymakamlığın verdiği  destekle ilçede yeni okulların onayını aldıklarını ve hızlı bir şekilde ihale  edildikten sonra inşaatlara başlandığını söyledi.

Okulların en kısa zamanda eğitime hazır olacağını bildiren Dayanan,  ilçede eğitim kurumları adına sıkıntı yaşamayacaklarını belirtti.

"İlçede yaşanan olaylar sırasında teröristlerin yakıp zarar verdiği  okulların bazıları onarıldı, bazılarının yerine yenileri yapıldı." diyen Dayanan,  teröristlerce yakılan 4 okulun İlçe Emniyet Müdürlüğüne devredildiğini, bunların  yerine yenilerinin inşa edildiğini kaydetti.

Teröristler tarafından zarar verilen 17 okulunun ise onarıldığını  ifade eden Dayanan, şu bilgileri verdi:

"İlçede 2 okulun yapılması için onay çıktı. İlçemizde...