08 / 05 / 2024

Şırnak Valisi Ali İhsan kimdir

Şırnak Valisi Ali İhsan kimdir

Şırnak Valisi Su, esnafı ziyaret ederek, terör saldırıları sonucu evleri yıkılan veya kullanılamaz duruma gelen vatandaşlar için yapılacak olan konutlarla ilgili bilgi verdi.

Diyarbakır'da bu ay sonuna kadar 242 deprem konutu tamamlanacak!

Diyarbakır'da depremzedeler için yapılan deprem konutlarının çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, bu ay sonuna kadar 242 deprem konutunun teslim edileceğini belirtti. 

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Türkiye'de yeni keşfedilen petrolün kalitesi belli oldu

Türk petrolü için sevindiren gelişmeyi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası açıklamıştı. Şırnak Valisi Osman Bilgin, Gabar Dağı'nda keşfedilen petrolün kalitesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Vali Yerlikaya'dan yeni kar uyarısı! Saat verdi: Dışarı çıkmayın!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan İstanbullulara dikkat çeken bir uyarı geldi. Ali Yerlikaya, kuvvetli kar sağanaklarının beklendiğine dikkat çekti ve "Dışardaysak evlerimize dönelim" diye konuştu. Peki İstanbul'da kar sağanakları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

AVM'ler kapanıyor! Son dakika haberi geldi!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı sebebiyle İstanbul'daki alışveriş merkezlerinin saat 19.30'da kapatılacağının bilgisini paylaştı.

Ali Yerlikaya'dan Düzce depremi açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, merkez üssü İstanbul olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı tamamlanmak üzere olan AKM'nin 29 Ekim tarihinde açılacağını açıkladı.

İstanbul'daki kamu binaları depreme dayanıklı hale getirildi! 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya son 15 yılda İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi ile İstanbul genelinde çok sayıda kamu binasının depreme karşı dayanıklı hale getirildiğini dile getirdi. 

İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! 344.785 aileye yardım yapıldı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, tam kapanmadaki sosyal yardım programları ile 4-6 mayıs tarihleri arasında 344 bin 785 aileye, 379 milyon 263 bin 500 lira ödeme yapıldığını duyurdu.

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Seyrantepe Hastanesi’nin inşaatında son durum!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı büyük ölçüde tamamlanan Seyrantepe Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Şırnak Valisi Ali İhsan kimdir Haberi

Şırnak Valisi Ali İhsan kimdir

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, terör saldırıları sonucu evleri yıkılan veya kullanılamaz duruma gelen vatandaşlar için yapılacak olan konutlarla ilgili bilgi verdi.


Vali Su, Şehit Mehmet Esin Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafın sorunlarını dinledi. Ziyaretinde bir esnafın Şırnak'ta yapılacak konutlarla ilgili sorusu üzerine Su, bir ay içinde ihale yapılacağını, Gazi Paşa Mahallesinde 1. etapta bin 266 konutun yapımına başlanacağını söyledi.


Evi yıkılmamış fakat eşyası zarar gören vatandaşlara da ödeme yaptıklarını anlatan Su, eşyası zarar gören vatandaşlara 5 ile 30 bin lira arası ödeme yaptıklarını belirtti.


Küçük esnafa da sosyal destek kapsamında karşılıksız 3 bin lira verdiklerini aktaran Su, vatandaşların ve esnafın zararlarını tespit ettiklerini, tespitlere göre ödeme yaptıklarını kaydetti.


Yeşilyut, İsmet, Dicle, Cumhuriyet ve Bahçelievler Mahallelerinde yaklaşık 6 bin konut yapılacağını ifade eden...