02 / 05 / 2024

Şişecam projeleri

Şişecam projeleri

Şişecam Topluluğu’nun 2014 yılı Ocak-Eylül dönemine ilişkin net satışları yüzde 19,3 artışla 5 milyar TL’yi aşarken, net karı ise 425 milyon TL oldu. Topluluk, aynı dönemde yaklaşık 900 milyon TL’lik yatırım harcaması gerçekleştirdi.

Şişecam'ın 2013 satışları 6 milyar lira ve net karı 454 milyon liraya ulaştı!

Şişecam Topluluğu’nun 2013 yılı net satışları bir önceki yıla göre yüzde 12 artışla 5.954 milyon TL’ye, net karı ise 454 milyon TL’ye ulaştı. Topluluk, 2013 yılında toplamda yaklaşık 1,7 milyar TL yatırım harcaması gerçekleştirdi.

Dilek Duman kimdir? Dilek Duman ne iş yapmaktadır?

Şişecam Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Dilek Duman kimdir? Dilek Duman hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Temettü takvimi 2023: Hangi şirketler temettü verecek? İşte detaylar..

Temettü takvimi ve şirketler tarafından dağıtılacak kar payı dağıtımı için yapılan araştırmalar hız kazanıyor. Doas, Apple, Doğuş Otomotiv, BİM, Midas, Tüpraş, Mavi, Akbank ve Şişecam gibi birçok önemli şirketin temettü tarihleri merak konusu. 

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

Promosyon almak için kampanya başlattılar

Promosyon yarışında sonradan açılan İş Bankası, grup şirketlerinden Şişecam çalışanlarının hedefinde. Daha önce şube önlerinde protesto yapan işçiler şimdi de imza kampanyası başlattılar.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla buluştu!

Şişecam Düzcam, Yunanistan'da gerçekleşen Share Atina 2019'da Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam projeleri Haberi

Şişecam projeleri

Şişecam Topluluğu, 2014 yılının ilk 9 aylık döneminde toplam 5 milyar TL satış geliri elde etti. 2014 yılı Ocak-Eylül dönemi finansal sonuçlarına göre, satış gelirlerini geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 19,3 oranında artıran Şişecam’ın, bu dönemdeki net kârı da 425 milyon TL’ye ulaştı. Topluluk, 2014 yılı Eylül sonu itibarıyla yurtiçi ve yurtdışındaki kuruluşlarında toplam 2,9 milyon ton cam, 1,6 milyon ton soda ve 3 milyon ton endüstriyel hammadde üretimi gerçekleştirdi.


Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, 2014 yılı Ocak-Eylül dönemi finansal sonuçlarına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Eylül 2014 sonu itibarıyla konsolide satışlarımız önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 19,3 oranında artış göstererek, 5 milyar TL’yi aştı. Konsolide satışlarımız içindeki Türkiye’den...