16 / 05 / 2024

şişecamın kredi garantörlüğü

şişecamın kredi garantörlüğü

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş ile Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş, Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren bağlı ortaklığı OOO Posuda şirketinin HSBC Bank (RR) LLC'den aldığı kredi için garantör olduğunu açıkladı...

Asgari ücret ara zammında son dakika! Ünlü Ekonomist Temmuz 2024 zammını 'Şimdiden Hayırlı Olsun' diyerek duyurdu!

Yaşanan son ekonomik çalkantılar, asgari ücret için beklenen zam talebini de artırdı. Ünlü ekonomist Çetin Ünsalan asgari ücrette Temmuz 2024 zammını 'Şimdiden Hayırlı Olsun' diyerek duyurdu...

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Merkez Bankası'nın faiz artırımları bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı!

Merkez Bankası'nın son üç aydaki faiz artırımları ticari kredi faizlerinin yükselmesini sağladı. Kredilerin yükselmesi ise bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı. 

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

Döviz piyasasını hareketlendirecek düzenleme yarın yürürlüğe girecek

BDDK'nın şirketlere TL kredi kullandırma şartlarıyla ilgili 21 Ekim'de getirdiği ek tedbirler yarın yürürlüğe girecek. Bankacılar döviz bulunduran şirket hesaplarından KKM'ye yönelme bekliyor.

Bankaların kredi faiz oranları düştü mü? İşte 7 bankanın konut, taşıt ve ihtiyaç kredi faiz oranları

Krediye ihtiyaç duyan vatandaşlar, bankaların kredi faiz oranları listesini yakından inceliyor.

Bankalarda Temmuz depremi! Ziraat, İş Bankası, Yapı Kredi, Halkbank, Akbank, ING tek tek duyurdu! Hemen bakın!

Nakit ihtiyacı olan milyonlarca vatandaş bankaların güncel kredi faiz oranlarındaki son durumu araştırıyor. Peki bankaların kredi faizlerinde son durum ne? En düşük faiz oranı hangi bankada? İşte İş Bankası, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Halkbank, Akbank, ING faiz oranları...

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

şişecamın kredi garantörlüğü Haberi

şişecamın kredi garantörlüğü


Türkiye Şişe ve Cam tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulu'muzun 17.01.2014 tarihli toplantısında;


Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarımızdan OOO  Posuda  şirketinin HSBC Bank (RR) LLC'den 422.500.000 Ruble ve 1.202.500.000 Ruble olmak üzere toplam 1.625.000.000 Ruble kredinin alınmasını temin etmek amacıyla 7 yıl vadeli krediler için Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarımızdan Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin müşterek ve müteselsilen garantör olmalarına karar...