29 / 04 / 2024

şişli bomonti yeni konut projeleri

şişli bomonti yeni konut projeleri

15 gün sonra düzenlenecek lansmanla satışa sunulacak olan Sinpaş Bomonti Time Residence, bugün görücüye çıktı

Şişli'de 5 milyar dolarlık imar rantı: Bu parayla 2000'den önceki tüm binalar yıkılıp yeniden yapılabilirdi! 

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, Şişli'deki yeni rezerv alan ilanı ve imar rantı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar..

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Şişli'de inşaat gerginliği 

İstanbul Şişli’de yeni inşa edilen bina gerginliğe neden oldu. Yeni yapılan bina yanında yer alan binaya dayanarak binanın camlarının önünü tamamen kapadı. 

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

Gergül İnşaat İzmir Çiğli projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat, İzmir Çiğli'de 91 milyon 500 bin TL'lik yatırımla yeni bir proje inşa edecek. Projede 839 konut ve 255 ofis yer alacak.

Şişli'ye yeni sosyal kültürel tesis inşa edilecek!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın 2 yıl önce otel yapmak istediği Şişli Darülaceze binasının arkasındaki kıymetli arazi için son karar verildi. 

Şişli Nidapark Bomonti daire fiyatları!

Şişli Nidapark Bomonti daire fiyatları KDV dahil 717 bin TL'den başlıyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Şişli Nidapark Bomonti ödeme kampanyası!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. Nidapark Bomonti projesinde fiyatlar 714 bin TL'den başlıyor...

İzka Gayrimenkul'den İzmir Çiğli'ye 524 konut! Yeni proje!

İzka Gayrimenkul İnşaat, İzmir'de konut projesi yapmaya devam ediyor. Çiğli'de inşa edilecek 524 konutluk yeni proje 2019'da teslim edilecek..

İzmir Çiğli’ye 21 milyonluk yeni imar yolu yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’de 3.2 kilometrelik yeni imar yolu ile 21 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Şubat ayında başlayan ve yüzde 60’ı tamamlanan çalışmaların ekim sonunda tamamlanması planlanıyor.

şişli bomonti yeni konut projeleri Haberi

şişli bomonti yeni konut projeleri

Sürdürülebilir Başarı için Liderlik Konferansı öncesi yapılan küçük bir tanıtımla görücüye çıkan Bomonti Time projesinin maketini Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho açtı. Ünlü teknik adama Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Acun Ilıcalı eşlik etti. 


Uzun süredir ön talep toplama sürecinde olan Sinpaş'ın Bomonti projesinin adı da açıklandı. Projeye Bomonti TIME adı verildi. Bomonti TIME, ismini sakinlerine zamanı yönetme imkanı sunmasından alıyor. Şehirli insanın ihtiyaçlarına yönelik proje geliştirilen Bomonti Time projesinde ev sahipleri zamanı diledikleri gibi kullanacaklar. 


Her sekiz katta bir yer alacak VIP Suitler ile Penthouse sınırlı sayıda kişiye bu fırsatı yaşama ayrıcalığı sunacak. Binanın üst katında yer alacak ve İstanbul’un muhteşem manzarası ile konuklarını karşılayacak olan Gentelman Club ile Bomonti TIME sakinleri, rahat bir ortamda...