06 / 05 / 2024

Şişli gayrimenkul satışı

Şişli gayrimenkul satışı

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi'nde yer alan 5 katlı iş yeri vasıflı gayrimenkul ve arsası toplamda 30 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şişli ve Beyoğlu'nda 11.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İl, Şişli İlçe,Meşrutiyet Mahallesi ve İstanbul, Beyoğlu İlçesi, Kocatepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 11 milyon 550 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Halk GYO'dan 350 milyon TL'lik dev satış! Şişli Dikilitaş'taki binanın tapu devri tamam! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli'deki Dikilitaş binasının satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul satışının altın anahtarı müşteri deneyimi!

Yeni nesil müşteri deneyimi mahalli gayrimenkul pazarına doğrultu veriyor. Emlak sektörünün dinamikleri değişiyor. Gayrimenkul satışının anahtarı müşteri deneyimi oldu!

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

Şişli'de 34.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Şişli Harbiye'de yer alan gayrimenkulü 34 milyon 375 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Avrasya GYO İstanbul Şişli gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1946 ada 132  parselde yer alan; A Blok 17. Normal katta konumlu 187 bağımsız bölüm  numaralı "OFİS" ve C Blok 5. Normal katta konumlu 316 bağımsız bölüm  numaralı "MESKEN" nitelikli taşınmazın yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Alman vatandaşları dolandırarak gayrimenkul satın alan 31 şüpheli yakalandı!

İzmir'de kurdukları çağrı merkezi ile Alman vatandaşları dolandırıp ve bu dolandırıcılıktan elde ettiği gelirlerle gayrimenkul satın aldığı iddia edilen 31 şüpheli yakalandı.

İBB'den Şişli'de 450 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi.

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon TL olarak belirlendi. 

8 soruda gayrimenkul satış vaadi sözleşmeleri!

Avukat Taha Hüseyin Çebi, Emlakkulisi.com okurları için ''Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinde eksik iş ve ayıplı itfa kavramları ile alıcının ayıplı ifa kapsamında talepleri ve Yargıtay kararlarını'' kaleme aldı. İşte o yazı...

Yapı Kredi Koray GYO'nun Şişli'deki gayrimenkulü 3.1 milyon TL'ye satıldı!

Yapı Kredi Koray GYO, Şişli'de 304 pafta 1947 ada, 90 parselde yer alan Levent Loft 2 apartımanındaki, ekspertiz değeri KDV hariç 2 milyon 545 bin TL olan 76 no'lu bağımsız bölümün, KDV hariç 3 milyon 138 bin 614 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Şişli'de 2.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Şişli Harbiye'de yer alan gayrimenkulü 2 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şişli'de 24 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 13. Satış Memurluğu, İstanbul İl, Şişli İlçe, Meşrutiyet Mahallesi 941 Ada, 164 Parselde yer alan gayrimenkulü 23 milyon 958 bin 977 TL'ye icradan satıyor...

Şişli gayrimenkul satışı Haberi

Şişli gayrimenkul satışı

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi'nde yer alan 5 katlı iş yeri vasıflı gayrimenkul ve arsası icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan iş yeri ve arsası için toplamda 30 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

TAŞINMAZLARIN ORTAK ÖZELLİKLERİ : İstanbul İli, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi 1548 ada, 11 parseldeki 907,00 metrekare yüzölçümlü beş katlı iş yeri ve arsasındaki ana taşınmaz İstanbul Avrupa yakasının ana arterlerinden Şişli İlçesi'nde bulunmaktadır. Ana taşınmazın bulunduğu sokak ve yakınındaki caddeden, İstanbul'un turizm, alışveriş ve ticaret merkezleri bulunmaktadır. Ulaşımı kolay yerdedir. Ana taşınmaz, otobüs, dolmuş, raylı sistem duraklarının yakınında yer almaktadır.Yol kotundan hafif bir rampa ile ya da yanında yer alan 4 adet rıht ile çıkılmak sureti ile ulaşılan Zemin katta, bina ana girişi bulunmaktadır. Bodrum...