04 / 05 / 2024

şişli konut fiyatları

şişli konut fiyatları

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan’da emlak arama motoru olarak hizmet veren Flatfy. com, Türkiye’deki Emlak Piyasasına Genel Bakış Nisan 2019 verilerini yayımladı...

Şişli'de ortalama konut fiyatları 553 bin TL!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa verilerine göre Şişli‘de ortalama konut satış fiyatı 553 bin 600 TL, geri dönüş süresi 25 yıl olarak açıklandı. 

3. Havalimanı İstanbul'da konut metrekare fiyatlarını uçuracak!

Coldwell Banker Kale Ticari Gayrimenkul Danışmanı Özgür Tandoğan, 2018 yılında tamamlanacak İstanbul'un 3. Havalimanı'nın Şişli, Esentepe, Gayrettepe ve Levent'te konut metrekare fiyatlarını uçuracağını söyledi.

Konut piyasasında tehlike çanları çalıyor! 56 ülke arasında konut fiyatlarında en çok artış Türkiye'de oldu!

İnşaat Mühendisi Turgut Hamzaçebi, ülke genelinde inşaat sektörünün önemine değinerek 56 ülke içinde konut fiyatlarının en çok arttığı ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı. 

TÜİK emlak piyasası verilerini paylaştı! Konut fiyatları uçunca kimse ev sahibi olamıyor!

Türkiye genelinde konut satışlarının azalması, TÜGEM Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Koçak tarafından vurgulandı. Koçak, son 1,5-2 yıl içinde konut fiyatlarında önemli bir artış olduğunu belirtti.

Depremin etkilediği şehirlerde konut fiyatları yüzde 14, kiralar ise yüzde 17 arttı!

Endeksa verilerine göre, depremin etkilediği şehirlerde satılık konut fiyatları ortalama yüzde 14, konut kiraları da ortalama yüzde 17 arttı. İşte detaylar...

Metrekaresi 3900 lira! İşte ilçe ilçe konut fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre sıfır konutta üç büyük şehirde en uygun fiyat Ankara'da 3 bin 900 liradan başlayan konutlardaki metrekare fiyatı 50 bin lirayı görüyor. İstanbul'da 12 bin lira ile 45 bin lira arasında değişen konut fiyatları İzmir’de ise ilçesine göre 6

TOKİ sosyal konut projeleri konut fiyatlarını ne zaman düşecek? İşte konut fiyatlarına dair detaylar!

TOKİ kapsamında gerçekleşecek olan 81 ildeki sosyal konut projesinin konut fiyatlarını ne zaman düşüreceği merak konusu oldu.

Otopark yönetmeliği ile konut fiyatları tavan yapacak!

Konut fiyatlarında meydana gelen yüzde 40'lık artışla beraber piyasası durgunlaştı. Gayrimenkul Uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, yakın zamanda hayata geçirilecek olan otopark yönetmeliği ile ev fiyatların en az 100 bin TL artacağını dile getirdi. 

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları arttı?

İstanbul Beykoz'da imar planlarının çözüme kavuşmasının ardında ilçe içerisinde konut fiyatları artış yaşadı.

Hangi illerde konut fiyatları arttı?

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre son bir yıl içerisinde konut fiyatları yüzde 34,7 artış kaydetti. Buna göre; ortalama konut fiyatı 385 bin 320 TL olarak gerçekleşti.

İstanbul'da konut fiyatları yüzde 18.73 arttı!

İstanbul'da son bir yıl içerisinde konut fiyatları yüzde 18.73 artarken kira fiyatları da yüzde 10.69 yükseldi. 

Yüksek konut fiyatları için araştırma önergesi!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nun hazırladığı ve 20 MHP'li Milletvekilininin de imzasına sahip Meclis Araştırma Önergesi, TBMM Başkanılığı'na sunuldu. Önergede, yüksek konut fiyatları için araştırma yapılması istendi.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 42.4 arttı!

Birleşik Krallık’ta konut fiyatları dokuz yılda yüzde 38,9 yükseldi. Birleşik Krallık içerisinde konut fiyatları artışında lider İngiltere oldu. İngiltere’de konut fiyatları yüzde 42,4 arttı.

Şişli'de ortalama konut fiyatları 553 bin TL!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa verilerine göre Şişli‘de ortalama konut satış fiyatı 553 bin 600 TL, geri dönüş süresi 25 yıl olarak açıklandı. 

Çiğli’de 4 bin konut kaçak duruma düştü!

İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yaklaşık 170 dönümlük bir alanın parselasyon planı iptal edildi. Bölgede bulunan yaklaşık 4 bin ruhsatlı konut kaçak durumuna düştü.

şişli konut fiyatları Haberi

şişli konut fiyatları

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan’da emlak arama motoru olarak hizmet veren Flatfy. com, Türkiye’deki Emlak Piyasasına Genel Bakış Nisan 2019 raporunu açıkladı.

Şişli Gazetesi'nde yer alan habere göre; Flatfy. com, gayrimenkul arayanların kriterlerine ve bütçelerine en uygun ilanları listeliyor. Her ay Türkiye gayrimenkul sektörüne özel olarak "Türkiye’deki Emlak Piyasasına Genel Bakış" raporu hazırlayan Flatfy.com, bu raporla emlak sektörüne yön vermenin yanı sıra, konut yatırımı yapmak isteyenlere de rehberlik yapıyor.

Şişli’de satılık daire fiyatları ne kadar oldu?

Peki, "Türkiye'deki Emlak Piyasasına Genel Bakış" raporunun Nisan 2019 verilerine göre İstanbul Şişli'de satılık ve kiralık konut fiyatları ne kadar oldu? Hangi ilçelerde konut fiyatları ne kadar oldu? İşte Flatfy. com verilerine göre Şişli'de satılık ve kiralık konut fiyatları...

Şişli'de satılık konut ortalama fiyatları şu şekilde gerçekleşti;1+1 daire...