04 / 05 / 2024

şişli mecidiyeköy konut projeleri

şişli mecidiyeköy konut projeleri

Şişli'de yükselen konut projelerini sizler için derledik. Lokasyon avantajını kullanarak yükselişini sürdüren bölgede konut fiyatları 277 bin TL'den başlıyor 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor. İşte Şişli konut projeleri 2013...

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Mecidiyeköy'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesinde yer alan konu alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Şişli Mecidiyeköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

İBB'den büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkadı. Arsanın satış bedeli 3 milyon 626 bin 440 TL olarak belirlendi.

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

İBB Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor. Arsanın satış bedeli 3 milyon 413 bin 120 TL olarak belirlendi.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Şişli Feriköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi, 1263 ada, 20 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Şişli Feriköy parselasyon planı askıya çıktı!

Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi, 10521 ada, 9 parsel, 10526 ada, 1, 2, 3 ve 4 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı.

şişli mecidiyeköy konut projeleri Haberi

şişli mecidiyeköy konut projeleri

Lokasyon avantajını kullanarak hızlı bir yükselişe geçen Şişli'de konut fiyatları her geçen gün artıyor. Ağırlıklı olarak rezidansların yer aldığı bölgede konutlar dolar üzerinden satışa sunuluyor. Fiyatlar ise minimum 277 bin TL'den başlıyor 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor. İşte tüm detayları ile Şişli'de yükselen o konut projeleri...




Nurol Tower'da metrekaresi 5 bin dolardan başlıyor

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Tower, 30 katlı tek bloktan oluşuyor. 242 home ofisten meydana gelen projede, metrekare fiyatları 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Şişli Nurol Tower, Şişli Çağlayan'da konumlanıyor. Ekim 2014'te teslimlerinin yapılması planlanan projede,...