14 / 05 / 2024

Şişli Meslek Yüksek Okulu binaları

Şişli Meslek Yüksek Okulu binaları

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

Mevduat faizleri ne kadar? 750 bin TL'si olan aylık bu kadar kazanıyor: İşte en yüksek mevduat faizi veren banka!

Bankalar müşterilerini arayarak ya da SMS göndererek mevduat faizine çekmeye çalışıyor. Peki mevduat faizleri ne kadar? İşte en yüksek mevduat faizi veren banka!

Nisan 2024 vadeli mevduat faizi! 250 bin TL'ye 32 günde tam bu kadar veriliyor: İşte en yüksek mevduat faizi!

Vatandaşlar ellerindeki nakit birikimi bankaya yatırdıklarında ne kadar kazanç elde edeceklerini hesaplamak istiyor. İşte en yüksek mevduat faizi veren bankalar...

Bankalarda promosyon çılgınlığı! 17 bin 650 TL'ye kadar yükseldi! İşte En yüksek promosyon veren banka 2024

Milyonlarca emekli en yüksek promosyon veren bankaları araştırıyor. Bankalar ise adeta birbirleri ile yarışa girdi. Emekli ödemeleri 17 bin 500 liraya kadar yükseldi.

Müteahhitler Birliği açıkladı: Yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı var!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı olduğunu dile getirerek, söz konusu bu sorunun tüm sanayi dallarını ve ekonomiyi olumsuz olarak etkilediğini dile getirdi.

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Emeklilere Şubat 2024 müjdesi: İşte en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka!

Milyonlarca emekliye, emekli maaşlarını taşıdıklarında bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılıyor? Peki en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka hangileri? Kamu bankalarında emekli promosyonu kaç TL? İşte Şubat 2024 promosyon ödemeleri...

Avrupa'da artan işsizlik ve yüksek enflasyon konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabilir!

Avrupa Merkez Bankasına bağlı Avrupa Sistemik Risk Kurulu (ESRB) tarafından hazırlanan rapora göre Avrupa'nın pek çok ülkesinde konut sektörüne ilişkin risklerin sürdüğü kaydedilirken, artan işsizlik ve yüksek enflasyonun konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabileceği belirtildi.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

Vera Konsept GYO, ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte ayrıntılar...

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

Şehir içi manevra kabiliyeti yüksek Citroen Ami'ye uygun kredi koşulları ile sahip olabilirsiniz

Citroen Ami'ye 75.000 TL kredi için 1 yıl vade ve %1,99 faiz oranları ile sahip olabilirsiniz. Uygun kredi koşullarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Sami Duman ne iş yapıyor? Yüksek lisansını hangi okulda yaptı? Sami Duman’ın hayatı...

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Sami Duman hangi okulda okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Sami Duman ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Şişli Meslek Yüksek Okulu binaları Haberi

Şişli Meslek Yüksek Okulu binaları

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, 2012’de belediye meclisi kararıyla 30 yıllık intifa hakkı Şişli Meslek Yüksek Okulu’na intifa hakkı ile devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için dava açmıştı. Dava süreci devam ederken eski başkan Mustafa Sarıgül’den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” diye konuştu.

Eski başkan Mustafa Sarıgül, bütün kararlarda o sırada meclis üyesi olan Hayri İnönü’nün de imzasının olduğunu söylüyor. Sarıgül, Başkan olduktan sonra iki yıl boyunca da itiraz etmeyen İnönü’nün, daha sonra intifa kararına karşı dava açtığını belirtiyor. 

Hürriyet Gazetesi'nden Jale Özgentürk'ün haberine göre Sarıgül, “Şişli Meslek Yüksek Okulu bölgede dezavantajlı bir çok gencin eğitim gördüğü başarılı bir okul. Şahıslara ait değil. Bana hiç ait değil, yıpratılmamalı” açıklamasında bulundu.

İntifa hakkı ile...