07 / 05 / 2024

şişli radisson blu

şişli radisson blu

Çeşme Sheraton'la adını duyuran turizmin dâhi ikilisi İskender ve Adil Dilek kardeşler, İstanbul'a 350 milyon TL'lik yatırımla giriş yaptı. İskender ve Adil Dilek kardeşler İstanbul'da iki otel yatırımı yaptı...

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Vadistanbul’un 5 yıldızlı oteli için Radisson Hotel ile anlaşıldı!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesindeki 5 yıldızlı otelin, Radisson Blu markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

Diyarbakır Radisson Blu Hotel açıldı!

Meya Otelcilik Turizm AŞ tarafından Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açıldı. Yapımı 3,5 yıl süren otel için 25 milyon dolar açıldı.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Radisson Blu Hotel Kayseri hizmete açıldı!

Dünya genelinde hızlı bir büyüme içerisinde olan Carlson Rezidor Hotel Group'a bağlı Radisson Blu markasının Kayseri'deki yeni oteli, "Radisson Blu Hotel Kayseri" hizmete açıldı...

Radisson Blu Hotel Kayseri açıldı!

Dünya genelinde hızlı bir büyüme içerisinde olan Carlson Rezidor Hotel Group’a bağlı olan Radisson Blu markasının Kayseri’deki oteli, “ Radisson Blu Hotel Kayseri ” açıldı.

Radisson Blu Hotel Kayseri'ye ilkleri getirdi!

Artaş Grubu'nun iştiraki olarak faaliyet gösteren Doruk Ticaret ve Yatırım, Kayseri'ye Radisson Blu Hotel ile büyük bir yatırım yaptı. Radisson Blu Hotel 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi.

Radisson Blu Hotel Kayseri açıldı!

Artaş Grubu’ nun iştiraki Doruk Ticaret ve Yatırım tarafından Kayseri’de inşa edilen Radisson Blu Hotel, 30 Ağustos Cumartesi günü geçekleşen düğün organizasyonu ile hizmete girdi...

Kayseri Radisson Blu Hotel hizmete girdi!

Artaş Grubu’nun iştiraki Doruk Ticaret ve Yatırım tarafından Kayseri’de inşa edilen Radisson Blu Hotel, 30 Ağustos Cumartesi günü geçekleşen düğün organizasyonu ile hizmete girdi.

Radisson Blu Hotel Kayseri'de hizmete girdi!

Artaş Grubu’ nun iştiraki Doruk Ticaret ve Yatırım tarafından Kayseri’de inşa edilen Radisson Blu Hotel, 30 Ağustos Cumartesi günü geçekleşen düğün organizasyonu ile hizmete girdi...

Radisson Blu Otel, 80 milyon TL'lik yatırım ile eylülde Kayseri'de!

Rezidor Oteller Grubu tarafından Kayseri'de yaptırılan Radisson Blu Otel açılış için gün sayıyor. Doruk İnşaat tarafından 80 milyon lira bütçe ile gerçekleştirilen otelin 1 Eylül'de açılacağını duyuruldu.

şişli radisson blu Haberi

şişli radisson blu

Turizmde 'promosyonun dâhi çocukları' olarak nitelendirilen İskender ve Adil Dilek kardeşler, İstanbul'da 350 milyon dolar değerinde iki otel yatırımı yaptı. Geçen hafta Pera'nın ilk 5 yıldızlı oteli Radisson Blu'yu açan kardeşler, aynı zamanda bölgeye en büyük spa salonunu kazandırdı. Dilek kardeşler şimdi de kasımdaki Şişli Radisson Blu açılışına hazırlanıyor. Aile bu yatırımla turizmde toplam bin yatak kapasitesine ulaşmış olacak. Şişli Radisson Blu ilginç mimarisiyle önümüzdeki dönem İTÜ ve Yıldız Teknik Üniversitesi müfredatına girecek kadar iddialı bir yapı. Dilek Holding'in 2015 ajandasında ise Marmaris var. Farklı bir zincir markayla resort otel açma kararı alan holding, yatırım tamamlandığında üç farklı dünya zincirini aynı anda yöneten ilk turizm grubu unvanını alacak. 


PERA'YA 100 MİLYON DOLAR 

Pera Radisson Blu, 100 milyon dolarlık yatırım değeriyle Dilek...