17 / 05 / 2024

Şişli sanatsal değeri yüksek bina

Şişli sanatsal değeri yüksek bina

Çeşitli ülkelerde apartmanları gezip şehir mimarisini inceleyen Ekaterina Galkina, Şişli'de Hamit Görele eserlerini ağırlayan apartmanı inceledi.

İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri 7.7 milyar TL oldu!

İş GYO İstanbul İş Kuleleri'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri KDV hariç 7.7 milyar TL oldu.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 yıl sonu değerini resmen açıkladı. Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Halk GYO Şişli binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Şişli binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Şişli binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri belli oldu! İşte o rakam! 

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlamdı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli'deki 2 parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Şişli parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İş GYO İş Kuleleri'nin değeri belli oldu!

İş GYO İş Kuleleri'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO İş Kuleleri'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıtılar...

Atakule GYO Obaköy İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Atakule GYO Obaköy İş Merkezi'nin toplam değeri 62 milyon 354 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 73 milyon 574 bin 180 TL değer takdir edildi.

Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Şişli binasının takdir edilen piyasa değeri 28 milyon TL oldu. Gayrimenkulün tamamının aylık toplam KDV hariç kira değeri 143 bin 500 TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 33 milyon 40 bin TL oldu. 

İş GYO Ankara İş Kule'nin değeri ne kadar?

İş GYO ait Ankara İş Kule'nin pazar değeri 178 milyon 185 bin TL, taşınmazın yıllık toplam kira değeri 6 milyon 600 bin TL, ortalama aylık birim kira değeri ise 20,00 TL olarak belirlendi. 

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Türk müteahhitlerin Afrika'daki projelerinin değeri 65 milyar doları aştı!

Türk müteahhitlerinin Afrika’da hayata geçirdiği projelerin toplam değeri 65 milyar doları aştı. 2003'te Türkiye ile Afrika ülkeleri arasında ticaret hacmi 5,3 milyar dolar olarak belirlenirken, 2025'e kadar bu rakamın 30 milyar dolara ulaştırılması hedefleniyor.

Şişli'de 34.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Şişli Harbiye'de yer alan gayrimenkulü 34 milyon 375 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şişli sanatsal değeri yüksek bina Haberi

Şişli sanatsal değeri yüksek bina

St. Petersburg’da yaşayan ve çeşitli ülkelerde apartmanları gezip şehir mimarisini inceleyen Ekaterina Galkina, İstanbul’a geldi. İşte Hürriyet Gazetesi'nden Burak'ın Kuru'nun Ekaterina Galkina ile yaptığı röportaj...

‘Şişli’de bir apartıman’ın lobisini ünlü ressamımız Hamit Görele’nin dört eseri süslüyordu. Ziyaret ettik. Eski apartman sakininden binanın çürük olduğunu ancak sanatsal değeri yüzünden yıkılamadığını öğrendik. Sayesinde tarihi bir gerçekle tanıştığımız Galkina’yla da İstanbul deneyimini konuştuk.

1- Apartman lobilerine ilginiz nasıl başladı?
- Yaşadığım St. Petersburg güçlü bir geçmişe sahip. Rehberler burada ‘tarihi miras’ turları düzenliyor. Binaların incelenmesi, mimarıyla ilgili bilgiler, o dönemde şehirdeki günlük yaşamı anlatıyor. Buna lobilerin hatta apartmanın tamamının gezilmesi de dahil oluyor. Bu turlara katılan kişiler şehre farklı bir gözle bakmaya başlıyor. En azından bana böyle oldu. Önce farklı bir hafta...