29 / 04 / 2024

şişli tween mağazası

şişli tween mağazası

ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, uzun süredir Nişantaşı'nda hizmet veren erkek giyim markası Damat-Tween’in mağazasını Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ne taşıdı.

Şişli'de 30 katlı rezidans tartışma yarattı! Rezidanslara verilen imar izni iptal edilsin!

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki 3 parselin rezerv alan ilan edilerek, 27 ve 30 katlı rezidanslar yapılacağı iddiası tartışma yarattı. 

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

GAP 19 mağazası için kapatma kararı aldı!

Ünlü giyim markası GAP İngiltere ve İrlanda'da faaliyet gösteren 19 mağazası için kapatma kararı aldı. 

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

Şişli'de 7.8 milyon TL'ye satılık 3 mağaza!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli İlçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan 3 asma katlı mağazası satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Gelecek Otomotiv, AVM içinde ilk mağazasını açacak!

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...

Koçtaş Cevahir mağazası yenilendi!

Koçtaş, 2005 yılında açılışını yaptığı Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Şişli mağazasını yeniledi

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaşma bildirisini yayınladı.

Şişli Belediyesi'nden tünel projesine itiraz!

CHP'li Şişli Belediyesi Maçka Parkı'nın bir bölümüne yapılması planlanan tünel projesiyle ilgili imar planlarına itiraz etti.

Marks and Spencer 60 mağazasını kapatacak!

İngiliz Marks and Spencer (M&S) İngiltere’de ve uluslararası operasyonlarında 5 yıl içerisinde 60 mağazasını kapatma kararı aldığını açıkladı

Parador cadde mağazasını açtı!

Özyapar Orman Ürünleri firması, Alman Parke devi Parador ile yaptığı işbirliği sonucunda Cadde Mağazası’nı açtı. Açılışa Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz gibi podyumun ünlü modelleri de katıldı…

şişli tween mağazası Haberi

şişli tween mağazası

ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, sahibi olduğu erkek giyim markası Damat-Tween'in mağazasını Abdi İpekçi Caddesi'ne taşıdı. Uzun süredir Nişantaşı'nda hizmet veren mağazanın yeni adresindeki açılışında kaldırımda mini bir defile de gerçekleştirildi.


Sözcü



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Orka Holding, yurt içindeki 200. mağazasını İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde açtı. İki katta toplam 500 metrekare alana sahip Damat|Tween Abdi İpekçi mağazası, alışverişe yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.


Açılışa Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve eşi Ahu Orakçıoğlu,  Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Osman Arar ev sahipliğinde iş ve sanat dünyasından çok sayıda konuk katıldı.


Süeyman Orakçıoğlu, perakende sektöründe model ve öncü olma hedeflerinin bulunduğunu belirterek, “Bu kapsamda Nişantaşı Vali Konağı’ndan Abdi İpekçi Caddesi’ne taşıdığımız...