27 / 05 / 2024

Sitaş Müteahitlik konkordato

Sitaş Müteahitlik konkordato

Bugüne kadar onlarca projeye imza atan Sitaş Müteahitlik Müşavirlik Ve Mühendislik Limited Şirketi konkordato talep etti...

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geçtiğimiz günlerde konkordato ilan ettiği duyurulan ve konut projeleri yarım kaldığı iddia edilen inşaat devinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

AGE İnşaat'ın geçici mühleti 3 ay uzatıldı!

AGE İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı. AGE İnşaat'ta 3 ay geçici mühlet verildi. 

Emay İnşaat'ın konkordato davası için karar alındı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle tanınan, 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay inşaat, 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Konkordato davası için karar alındı.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Binkar İnşaat'ın kesin mühleti 11 Mart'a uzatıldı!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım işleri hayata geçiren Binkar İnşaat sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato duruşması 19 Kasım'da!

10 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato istemişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Sarot Grup'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Bolu Mudurnu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile gündeme gelen Sarot Grup, mahkemeye yaptığı konkordato başvurusunda bu defa olumlu sonuç aldı. Gruba bağlı olan üç şirket için de 1 yıllık kesin mühlet kararı verildi.

Haselsan İnşaat'ın konkordato davası 19 Kasım'da!

1984 yılından bu yana alt yapı, sulama kanalları, barajlar, yollar, konut ve benzeri alanlarda faaliyette bulunan Haselsan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi...

Nas İnşaat'ın kesin mühleti 13 Şubat'a uzatıldı!

Mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep eden Nas İnşaat  Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin kesin mühlet kararı 13 Şubat 2021 tarihine uzatıldı. 

Burj Al Babas ikinci kez konkordato başvurusu yaptı!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satışı gerçekleşen ve şatolara benzeyen mimari yapısıyla gündeme oturan 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Akhaş İnşaat'ın konkordato davası 3 Kasım'da!

Mali anlamda sıkıntılı bir dönem geçiren Akhaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı.

Sitaş Müteahitlik konkordato Haberi

Sitaş Müteahitlik konkordato

1994 yılından bu zamana kadar birçok müteahhitlik ve mühendislik işlerine imza atan Sitaş Müteahitlik Müşavirlik Ve Mühendislik Limited Şirketi, son dönemde yaşadağı mali sıkıntıyı aşamayında konkordato talep etti. 

Sitaş Müteahitlik Müşavirlik ve Mühendislik Limited Şirketi tarafından konkordato geçici mühlet verilmesi talebi üzerine T.C. Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 20 Kasım 2018 tarih, 2018/840 esas sayılı ara karar ile şirketin konkordato talebine esas olmak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verildi. 

Konkordato komiseri olarak ise yeminli mali müşavir Beyhan Öçtürk, hukukçu Av. Serhat Pak ve inşaat mühendisi Abdurrahman Temiz atandı.

Sitaş Müteahitlik'in tamamlanan projeleri

1.    Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi İnşaatı

2.    Polatlı 300 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı

3.    Mersin Adalet Sarayı İnşaatı

4.    Karabük Merkez 700 Konut Adet Konut İnşaatı

5.    Osmaniye T Tipi Tutukevi...