04 / 05 / 2024

site emlak değer artışı nedir

site emlak değer artışı nedir

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site emlak değer artışı " konusunu değerlendirdi. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Emlak vergisi oranları ne kadar? Hangi değer üzerinden emlak vergisi ödenir?

2023 yılında emlak vergisi, gayrimenkulün belirli bir değer üzerinden ödenmektedir. Gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren bu haber, emlak vergisinin ne kadar ödeneceğini içeriyor. Bu yıl emlak vergisi ne kadar ödenecek, taksitle ödenecek gibi soruların yanıtları merak ediliyor.

Tapu sahipleri dikkat! 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emlak vergisinin ilk taksiti mart ayından mayıs sonuna kadar ödenebiliyor. Peki 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Evergrande'nin hisseleri yüzde 14 değer kaybetti!

Çin emlak devi Evergrande krizi hala devam ediyor. Şirketin hisseleri, Hong Kong'da 17 günün ardından yeniden işlem görmesiyle beraber bu sabah yüzde 14 değer kaybına uğradı.

Emlak vergisinde ödeme hangi değer üzerinden yapılacak?

Milyonlarca ev sahiplerini ilgilendiren emlak vergisi için ödemeler devam ediyor.  Peki, emlak vergisinde ödeme hangi değer üzerinden olacak? İşte detaylar...

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği Seri No: 33!

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği Seri No: 33, 31349 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni tebliğ ile 2021 yılında uygulanacak emlak vergisi oranları belli oldu.

Kuzey Yakası Başakşehir'e değer katacak!

Kuzey Yakası projesi İstanbul'a yeni bir yaka kazandırma mottosuyla yola çıktı. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum "Kuzey Yakası Başakşehir'e değer katacak." diye açıklama yaptı.

Yeni yılda rayiç değer yüzde 50'yi geçemeyecek!

Torba Kanun Tasarısı ile emlak vergisine esas arsa rayiç değerlerinin artması önlenecek. Yeni yılda rayiç değer yüzde 50'yi geçemeyecek. 

Site yönetimleri emlak değerini umursamalı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "emlak değeri" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Rayiç değer artışında şikayetlerin 3 nedeni!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Serpin Alparslan, bugünkü yazısında emlak vergisinde rayiç değer artışıyla ilgili şikayetlerin sebeplerini açıkladı. İşte o haber..

Emlak vergisi değer tespiti ve ortaya çıkan sorunlar!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Akif Akarca, bugünkü yazısında emlak vergi değer tespiti ve ortaya çıkan sorunlardan bahsetti. İşte o haber...

İşte İstanbul'un ofis yatırımlarında değer kazanacak bölgeleri!

Türkiye’nin rekortmen emlak danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş İstanbul’un ofis yatırımlarında değer kazanacak bölgelerini açıkladı.

6 maddede site emlak değer artışı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site emlak değer artışı " konusunu değerlendirdi. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İnşaat projeleri Ankara İncek'e değer katıyor!

Ankara İncek'te, son yıllarda yoğunlaşan inşaat projeleri, emlak ve gayrimenkul piyasasında bölgeye değer katıyor. Uzmanlar, inşaat sektörüne yatırım yapan firmaların kendilerine kâr ettirecek bölge arayışı içinde olduğunun altını çizdi.

site emlak değer artışı nedir Haberi

site emlak değer artışı nedir

1-) Sitelerin öncül emlak değerini;  konumu, imalatçı firmanın marka referansı, pazarlama ve satış ekibinin becerisi belirler. 


2-) Sürdürülebilir emlak değeri ise , konumun çeşitli resmi yatırım ve politikalarla revizyonu, imalatçı firmanın tamamlan satış sonrası marka gücü, pazarlama ve satış ekibinin görevini o projede tamamlaması hatta ülke ekonomisinde yatırım araçlarının ve tercihlerinin değişmesi, yakın bölgede yeni projeler üretilmesine rağmen kat malikler birliğinin çabasıdır, yani daimi site yönetiminin işbilirliğidir, iş bilenlerle yol alabilirliğidir.


3-) Sitenin yönetim ve hizmet  politikası, kiracı portföyü ve kira fiyatlarının seviyesi nakış nakış ya site emlak değerinin ivmesini devam ettirir ya ortalama bir hızda sürdürülmesini sağlar ya da yalnızca enflasyona ve insanımızın gayrimenkul yatırımına düşkünlüğünün paralelliğine kalır.


4-) Site yönetimleri ticari kaygısız dernekler, öğrencilerle birlikte değişecek okul aile birlikleri,finans yönetiminin...