03 / 05 / 2024

site yönetimlerinde eğitim

site yönetimlerinde eğitim

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinde eğitimin önemi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat: Site yönetimlerinde ciddi usulsüzlükler yapılıyor!

Site yönetimlerini inceleme altına alan KPMG Türkiye, farklı ölçeklerde birçok usulsüzlük yapıldığını ortaya çıkardı. Vatandaşlar hem maddi hem manevi zorluk yaşadı..

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Üniversite açılış tarihi belli oldu mu?

Yaşanılan deprem felaketi sonrası üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Pandemi döneminden alışılmış bir eğitim olan uzaktan eğitim 2023 bahar dönemi için yeniden geldi. Bu durumdan memnun olmayan öğrenciler ise okullarına yüz yüze kavuşma haberini bekliyor.

Site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları 13 maddede tüm detaylarıyla!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "13 maddede site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Site yönetimlerinde mafya tehlikesi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü köşe yazısında site yönetimlerini kaleme aldı.

Kiralara yüz yüze eğitim dopingi!

Okullarda yüz yüze eğitimin başlayacak olması emlak piyasasını da hareketlendirdi. Bazı ilçelerde kiralar ikiye katlandı.

İzmir'de ev kiralarına yüz yüze eğitim zammı!

Türkiye genelinde kiralık evlerin fiyatları uçtu. İzmir'de fiyatlardaki artıştan nasibini aldı. Geçtiğimiz seneyi uzaktan eğitim ile geçiren öğrenciler okullarının olduğu şehirlere dönmeye başladı. Ev arayan öğrenciler; fahiş kira tutarlarıyla karşı karşıya kaldı.

Yüz yüze eğitim kiralık ev stokunu eritti!

Yüz Yüze eğitimin başlayacağının belirtilmesiyle kiralık ev stokunda azalma meydana geldi. Emlakçılar öğrencilerin kiralık ev bulmakta zorlandığını dile getirdi. 

Kiralık ev fiyatlarına yüz yüze eğitim dopingi!

Üniversitelerin, Eylül ayından itibaren yüz yüze eğitime geçmesi hedefleniyor. Bu sebeple öğrenciler de ev ve yurt aramaya başladı. Fakat artık kiralık konut bulmak oldukça zorlaştı.

Site yönetimlerine yasal düzenleme geliyor! 

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında site yönetimlerinde yaşanılan sorunları kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

site yönetimlerinde eğitim Haberi

site yönetimlerinde eğitim

1.    Organizmalar için sağlık ne ise, organizasyonlar için de eğitim odur.

2.    Sitelerde eğitimin tek maksadı , malikler, sakinler, tedarikçiler, misafirler, personel, yöneticiler, deneticiler arasında empati  altyapılı iletişim sağlamaktır.

3.    Sitelerdeki tüm uyuşmazlıkların sebebi iletişimsizliktir. 

4.    Eğitim olmadan, empati; empati olmadan  da  iletişim olmaz, 

5.    Bilinenin aksine, sitenin güvenliğinden güvenlik birimi,  temizliğinden temizlik departmanı, bakımından teknik servis, aidatların tahsilinden  muhasebe, miktarından yönetim kurulu sorumlu değildir, saydıklarımız bu konu da görevlilerdir, tüm bunlardan sorumlu olan ise kat malikleridir.

6.    Kat maliki sorumluluklarını yerine getirmedikçe, güvenlik personeli görevini yapamaz. 
 
7.    Yukarıda örneği ile birlikte bahsettiğimiz  konular,  setin en önemlisi olan bu kitabın içeriğini oluşturmaktadır.

8.    Site yönetimleri bu kitabın içeriğinden ileri, eğitimin site yönetimindeki önemini algılayıp, bu kitabın gereklerini sahaya yansıtabildiklerinde, o sitelerinde sakinler memnuniyeti ve...