27 / 04 / 2024

sitelerde okuma odası

sitelerde okuma odası

AVM’lere düşünülen kütüphanelerin sitelere de yapılması için öneri geldi. Buna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerek belediyeler site inşa edecek müteahhitlerin imar müsaade belgesine, sitenin büyüklüğüne göre bir okuma odası şartı koyacak.

Müteahhitlerin imar müsaade belgelerine 'okuma odası şartı' önerisi!

AVM’lere düşünülen kütüphanelerin sitelere de yapılması için öneri geldi. Buna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerek belediyeler site inşa edecek müteahhitlerin imar müsaade belgesine, sitenin büyüklüğüne göre bir okuma odası şartı koyacak.

Malatya Yeşilyurt TOKİ 383 konut ihalesi bugün!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mah. 1.Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 383 Adet Konut, 6 Adet Dükkan, 1 Adet Camii, 1 Adet Mahalle Odası ve Okuma Odası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Bağcılar Kapalı Oyun Parkı açılış için gün sayıyor!

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’ne inşaatı tamamlanan Kapalı Oyun Parkı yakında hizmete sunulacak. Çocukların hoşça vakit geçirecekleri parkta, müzik ve kitap okuma odası da bulunuyor. Kapalı Oyun Parkı oturum alanı 400 metrekareden oluşuyor.

Bağcılar kapalı çocuk oyun parkında sona gelindi!

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’ne inşaatı tamamlanan Kapalı Oyun Parkı yakında hizmete sunulacak. Çocukların hoşça vakit geçirecekleri parkta, müzik ve kitap okuma odası da bulunuyor.

Paris Hilton, Malibu sahilinde aylık 65 bin dolara villa kiraladı!

Paris Hilton, ailesi ve arkadaşlarıyla yazı geçirmek üzere Malibu sahilinde aylık kirası 65 bin dolar olan bir saray yavrusu kiraladı. Lüks villada manzaralı dört oda, dört banyo, güneşlenme terası ve okuma odası bulunuyor...

Trios 2023 İkitelli teslim tarihi!

Trios 2023 İkitelli teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen İkitelli Trios 2023 projesinde okuma odası, restoran, showroom, sinema salonu, business center yer alıyor.

Trios 2023 İkitelli nerede?

Trios 2023 İkitelli nerede sorusuna İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projede sinema salonu, business center, okuma odası, restoran, showroom, business center bulunuyor.

İkitelli Trios 2023 adres!

İkitelli Trios 2023 adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. İkitelli Trios 2023 projesinde business center, okuma odası, restoran, sinema salonu, showroom, business center yer alıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme tablosu!

Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme tablosu kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Bulvar İstanbul'da çocuk oyun kulübü, kitap okuma odası, kültür merkezi, kütüphane, yürüyüş ve koşu alanları bulunuyor...

Bulvar İstanbul resimleri!

Bulvar İstanbul resimleri haberimizin içinde yer alıyor. Bulvar İstanbul 'da kültür merkezi, çocuk oyun kulübü, kitap okuma odası, lounge alanı, butik çarşı, kütüphane, yürüyüş ve koşu alanları bulunuyor...

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası kutlama düzenledi!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası, Akar Otel'de bir kutlama programı düzenledi. Geceye emlakçılar yoğun ilgi gösterdi. Gecede, meslekte 10 ve 20 yılını dolduran üyelere onur beratları verildi...

Manastır Kültür Müzesi'ndeki anı odası ziyaretçi akınına uğruyor!

Askeri İdadisi'nde 1896-1899 yılları arasında eğitim gören Atatürk'ün hatıralarını yaşatmak için oluşturulan ve günümüzde Manastır Kültür Müzesi olarak kullanılan okul binasının birinci katındaki anı odasında ziyaretçiler eksik olmuyor.

Gebze Ticaret Odası metro hattı için Ankara'yı ziyaret etti!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu bölgenin ekonomik ve sosyal değerini arttıracak projeler hakkında gerekli girişimlerde bulunmak üzere Ankara ' da Bakanlıklar nezdinde çeşitli görüşmeler yaptı...

sitelerde okuma odası Haberi

sitelerde okuma odası

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Doğan Hızlan, bugünkü yazısında ''AVM’ye kütüphane yakışır'' konusunu kaleme aldı. İşte o yazı....

AVM’lerin hayatımızda vazgeçilmez yeri bütün tartışmaların ötesinde.

Soluk soluğa yaşayan bir yüzyılda bütün günlük ihtiyaçların aynı çatı altında giderilmesi cazip geliyor. Bu özelliğini düşününce onu daha başka işlevlerle de donatmamız gereği ortaya çıkıyor.

Gerçi yazın serin, kışın sıcak olduğu için dolaşılan bir alan olduğunu da inkâr edemeyiz.

Nursima Özonur–Gökhan Ceylan’ın (Ankara/DHA) haberini okuyunca bir eksiğin giderilmesi konusunda atılan adamı yazmaya karar verdim.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 3 AVM içinde yapılan kütüphanelerin açılışını gerçekleştirmiş, açılışta söylediklerini nakledeyim:

“Amacımız 500’e yakın AVM’yi kütüphanelerle buluşturmak. Bu aynı zamanda kamu-özel sektör işbirliği açısından çok pratik bir örnek.”
Kütüphanelerin yüz yıllardır bilgiyi, kültürü gelecek nesillere taşıyan en önemli köprü vazifesini...