02 / 05 / 2024

sitelerde otopark sorunu

sitelerde otopark sorunu

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemizdeki kapalı araç otoparkı yetersiz. İnşaat şirketi satış esnasında otopark yeri göstermiş. Yerler tapuya kaydedilmemiş. Otopark yeri tahsisi inşaat firmasının yönetim planına göre hâlâ geçerli midir?' sorusunu cevapladı.

Apartmanlarda ve sitelerde aidat krizi! Her daire eşit aidat mı öder?

Son zamanlarda apartmanlarda ve sitelerde aidat sorunu yeniden gündeme geldi. Apartmanlarda veya sitelerde aidatlar tutarları belirlenirken hangi kriterler göz önüne alınıyor. Peki, her dairenin eşit aidat ödemesi mümkün mü? İşte detaylar...

Sitelerde oturanlar dikkat! Herkes bu sorunu yaşıyor! İşte çözümü! 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde sitelerdeki gürültü sorununu kaleme aldı. Peki sitelerde yaşanan gürültüler için ne yapılabilir? Sitelerde gürültü sorunu nasıl çözülür? İşte o soruların yanıtları ve Tamer Heper'in konuyla ilgili açıklamaları...

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir?

Sitede ve apartmanlarda yaşayanların en büyük sorunu otopark oluyor. Peki sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir? İşte ayrıntılarla otopark sorunu...

Sitelerde aidat sorunu!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, konsept projelerde yükselen aidatların konut tercihini etkilediğini değerlendirdi...

Sitedeki otopark sorunu nasıl çözülür?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir sitede oturmaktayız. Sitenin otoparkı yok. Ancak 5 tane bloğun altında 3’er araçlık yer var. Blokların altı ortak otopark alanı mıdır? Diğer bloklar araçlarını bizim bloğun altına koyma hakkına sahipler midir?' sorusunu cevapladı.

Nuray-Okan Fenercioğlu çifti ev sahibiyle kriz yaşıyor!

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

İstanbul'un otopark sorunu çözüldü mü?

Geçtiğimiz günlerde Avcılar'da yaşanan park kavgası ülke gündeminde oldukça ses getirmişti. Yaşanan olayların ardından İstanbul'un otopark sorunu yeniden tartışılan konu oldu. Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında İstanbul'un park sorununu kaleme aldı.  

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.

Gebze'de yaşanan otopark sorunu ve çözümü mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan otopark problemine ve çözümü meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

sitelerde otopark sorunu Haberi

sitelerde otopark sorunu

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemizdeki kapalı araç otoparkı yetersiz. İnşaat şirketi satış esnasında dairelere otopark yeri göstermiş. Ancak yerler tapuya kaydedilmemiş. Sadece yönetim planında ‘proje satış anında belirtilmek kaydıyla her bağımsız bölüme açık ya da kapalı otopark tahsis edilecektir’ ifadesi yer alıyor. Dairelere de otopark yeri verilmiş ama kime ne verildiği belli değil. Otopark yeri tahsisi inşaat firmasının yönetim planına göre hâlâ geçerli midir?' sorusunu cevapladı.

Sitemizdeki kapalı araç otoparkı yetersiz. İnşaat şirketi satış esnasında dairelere otopark yeri göstermiş. Ancak yerler tapuya kaydedilmemiş. Sadece yönetim planında ‘proje satış anında belirtilmek kaydıyla her bağımsız bölüme açık ya da kapalı otopark tahsis edilecektir’ ifadesi yer alıyor. Dairelere de otopark yeri verilmiş ama kime ne verildiği belli değil. Otopark yeri tahsisi inşaat firmasının...