10 / 05 / 2024

Sıtkı Ayan

Sıtkı Ayan

Petrol, doğalgaz, elektrik, inşaat ve gemi taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren ASB Grup, Uganda'nın başkenti Kampala'da 600 milyon dolarlık yatırım yapacak...

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı 247 bin 62 azalarak 1 milyon 107 bin 32 oldu!

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı verilerine göre Türkiye'de ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 247 bin 62 azalarak 1 milyon 107 bin 32 oldu. 

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı yüzde 15 azaldı!

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı yüzde 15 azaldı. Göç Başkanlığı'nın verilerine göre, ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 1 milyon 127 bin 38 oldu.

Ev hayali kuranlar hemen baksın: O şartları karşılayanlar devletten 300 bin TL konut desteği alacak!

Devlet dar ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteklerine devam ediyor. Barınma sıkıntısı yaşayan vatandaşlara maddi destek sağlıyor. Ancak bu kişilerden bazı şartlar isteniliyor. İşte o şartlar ve tüm detaylar...

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Koyun tarafından kuruldu.

Ankara'da emekliler için yepyeni bir dönem başlıyor! Mansur Yavaş'tan sosyal yardım müjdesi!

2023 Temmuz ayında yapılan zam, emekli maaşlarından memnuniyetsizlik yarattı, çünkü yüksek enflasyon nedeniyle emeklilerin geçim sıkıntısı arttı. Ancak, ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan sevindiren bir haber geldi: ABB, geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere yardım eli uzatıyor. 

Düşük maaş alan emekliler asgari ücret seviyesine çıkaracak zam istiyor!

 Temmuz zammının açıklanmasıyla birlikte asgari ücret 11.402 TL oldu. Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler de en düşük emekli maaşının bu seviyeye çıkarılmasını talep ediyor.

Halkbank'tan sıkıntıya son. Flaş açıklamayı yaptılar

Halkbank'tan nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir fırsat geldi. Halkbank’tan düşük faizli kredi desteği verilecek.

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

Emeklilere ek ödeme müjdesi geldi

Enflasyon nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan emekli vatandaşların gözü kulağı temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak zamma çevrildi. Ancak bu zamdan önce emekli vatandaşlara yönelik bir müjde geldi.

Emekliler bu haberi duyunca sevinç çığlıkları atacak! Maaş tutarının tam 20 katı ödenecek

Gıda ve fatura gibi gereksinimlerin yükselmesi sebebiyle geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere Vakıfbank'tan harika kredi olanağı. Aylığını bu bankadan alan emeklilere, aylığının 20 katına kadar kredi olanağı sunuluyır. İşte Vakıfbank'ın üst limiti 250 bin TL olan emekli kredisi şartları.

Faturalardan sıtkı sıyrılanlar dikkat! Muhteşem kampanyayı belediye başkanı duyurdu

Vatandaşlarını enflasyona karşı korumak isteyen devlet yetkililerinden yapılan açıklamalar heyecanla takip ediliyor. Adana'da su faturalarında gelen yüksek tutarlardan dolayı su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanacak.

Aile Bakanlığı derin derin nefes aldıracak gelişmeyi açıkladı. Bu kadar ödeme yapılacak

Aile Bakanlığı tarafından geçim sıkıntısı yaşayan çocuklu aileleri ciddi anlamda rahatlatacak bir hamle geldi. Bakanlık tarafından çocuklu ailelere yönelik ödeme yapılacak.

Sıtkı Ayan Haberi

Sıtkı Ayan


Petrol, doğalgaz, elektrik, inşaat ve gemi taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren ASB Grup, 600 milyon dolarlık yatırımla Uganda'nın başkenti Kampala'da "özel ekonomik bölge" geliştirecek. Anlaşma Uganda Finans Bakanı Matia Kasaija ve ASB Grup Yönetim Kurulu Başkam Sıtkı Ayan'ın katılımıyla...