28 / 07 / 2024

sivas 4 paket tur projesi

sivas 4 paket tur projesi

Sivas İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, "Turist sayısını artırmak için çok sayıda çalışma yaptık. Bu sezonda turist sayısı daha da artacak" dedi.

İstanbul-Sivas YHT seferleri için tarih verildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Sivas ile İstanbul arasında gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını dile getirdi.

1935 yılında yol vergisi 6 liradan 4 liraya düşürülmüş!

1935 yılında Sivas'ta Vilayet Encümeni tarafından yol vergisi 6 liradan 4 liraya kadar indirilmesine karar verilmiş.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

O ilde 4 adet arsa satılıyor! İhalesi 15 Şubat'ta

Sivas ili Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Gültekin Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 2023'te hizmete açılacak!

Bakan Karaismailoğlu,  önümüzdeki aylarda Ankara-Sivas Hızlı tren hattını hizmete açacaklarını duyurdu. Kapıkule-Halkalı arasında da hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini ve şu anda arazide 4 bin 500 kilometre hızlı tren yatırımının olduğunu açıkladı.

Belediyeden büyük fırsat! 4 adet arsa satacak!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kardeşler Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sivas Belediyesi 4 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Altuntabak, Kardeşler ve Çayboyu mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Sivas'ta 12.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Sivas 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kızılırmak Mahallesi'nde yer alan tarlayı 12 milyon 408 bin 445 TL'ye icradan satıyor...

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 4 Eylül'de açılıyor!

Türkiye genelinde hızlı tren hattı yatırımları aralıksız devam ediyor. Son olarak büyük bir çalışma yapıldığı Sivas Kongresi'nin yıl dönümü olan 4 Eylül'de iki önemli yüksek hızlı tren hattı açılışı gerçekleşecek. 

Sivas'ta 22.1 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 4 adet arsayı 22 milyon 73 bin 217 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas'ta 22.1 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan 4 gayrimenkulü 22 milyon 73 bin 218 TL'ye satıyor...

Sivasspor Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu 1 yıllığına kiraladı!

Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivasspor'a 1 yıllığına kiralandı. 

Paket servis yapan esnaf kiraya itiraz edebilir mi?

Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi, pandemi nedeniyle kirada yüzde 50’lik mücbir sebep indirimi kararı verdi. Peki paket servis yapan esnaf kiraya itiraz edebilir mi?

sivas 4 paket tur projesi Haberi

sivas 4 paket tur projesi

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kente turist çekmek için bir çok çalışmaya imza atarak sonuçlarını beklemeye koyuldu. Sivas'ın turist ağırlamaya hazır olduğunu ifade eden İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, "Turist sayısını artırmak için çok sayıda çalışma yaptık. Bu sezonda turist sayısı daha da artacak" dedi. 


Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü yeni turizm sezonunun başladığını ve Sivas'ta artan turist sayısının bu yıl daha da artması için yaptıklan çalışmaları aktardı.Pürlü yaptığı açıklamada, "Sivas Turizmini bir nevi pazarlamak amacıyla bu paket turları hazırladık. 'Sivas Turizm Profesyonellerime buluşuyor. 1 kapsamında bu çalışmalar yapıldı ve Oran Kalkınma Ajansı tarafından destektendi. Bu kapsamda 4 tane paket tur çalışması yapıldı.Sivas tanıtılmalıdır. Biz bu kitapçıkları öncelikle Büyük Şehirlerde faaliyet gösteren kurumlara gönderdik....