27 / 04 / 2024

Sivas Arena son durum

Sivas Arena son durum

Anadolu’dan İstanbul’a 750 bin kişilik seyirci kapasitesiyle gelen yeni nesil stadlar arasında havayı temizleyeni de kendi enerjisini sağlayanı da var.

Ankara-Sivas hızlı tren seferlerinin açılmasına son 5 gün kaldı!

Binlerce kişinin heyecanla beklediği Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın 26 Nisan'da açılması planlanıyor.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan son dakika açıklaması: 7'den büyük bir deprem mutlaka olacak!

3 büyük depremden sonra bölgede sarsıntılar hala devam ediyor. Son olarak Konya'da 4,3, Sivas'ta 4,7 ve Malatya'da 4.7 büyüklüğünde depremler yaşandı. CNN Türk deprem danışmanı Şükrü Ersoy yaşanan bu depremlerin ne anlama geldiğini canlı yayında anlattı

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? Bakandan son dakika açıklaması!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 2023'te tamam! Seyahat süresi 2 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas hızlı tren hattının altyapı çalışmalarında yüzde 99,67 fiziki ilerleme sağladıklarına dikkat çekerek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Ankara-Sivas hızlı tren hattındaki son durum...

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 4 Eylül'de açılıyor!

Türkiye genelinde hızlı tren hattı yatırımları aralıksız devam ediyor. Son olarak büyük bir çalışma yapıldığı Sivas Kongresi'nin yıl dönümü olan 4 Eylül'de iki önemli yüksek hızlı tren hattı açılışı gerçekleşecek. 

Ankara-Sivas YHT hattının çalışmalarında son durum!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında devam eden çalışmalarda incelemeler yaptı.

Ankara-Sivas YHT hattında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında bazı incelemeler gerçekleştirecek.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Arena Mimarlık 'ın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Arena Mimarlık'ın konkordato kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005'ten beri Ankara'da faaliyet gösteren Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Sivas Arena son durum Haberi

Sivas Arena son durum

Türk futbolu son zamanlarda silah sesleri, taşlamalar, öfkeli tartışmalar dışında gündem olmuyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı bu durumu değiştirmek için güvenli ve eğlenceli stadyumlarla bir hamle başlattı. Son teknolojiyle yapılan 26 stadyum için 3 milyar lira kaynak ayrıldı. Avrupa’daki araştırmalara göre statlar modernleştikçe ve taraftarlar statları bir yaşam alanı olarak kullandıkça maçlara ailesiyle birlikte giderek şiddete ‘kırmızı kart’ gösteriyor.


750 bin kişilik kapasite

Statların büyük kısmını TOKİ inşa ederken, bir kısmını için bakanlık belediyelerle protokol yaptı. Beşiktaş’ın yeni ‘akıllı stadı’ ise Vodafone’un sponsorluğunda yapılıyor. Şu anda Afyonkarahisar (15 bin seyirci kapasiteli), Bursa Timsah Arena (45 bin), Ankara (41 bin) Adana (33 bin), Malatya (25 bin), Sivas (25 bin), Eskişehir (33 bin), Sakarya (25 bin), Samsun (33 bin), Antalya (33 bin), Gaziantep...