29 / 04 / 2024

sivas asfalt fabrikası ne zaman açıldı

sivas asfalt fabrikası ne zaman açıldı

Sivas'ta saatte 240 ton asfalt üretecek olan asfalt plentinin açılışı gerçekleştirildi. Programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Bu asfalt plenti 240 ton saat kapasitesindedir. Yani saatte 240 ton asfalt üretiyor" dedi...

Votorantim Cimentos’un Sivas fabrikası açıldı!

Cumhuriyet’in devlet eliyle kurulan ilk fabrikası, Votorantim Cimentos ile büyüyor. Votorantim Cimentos’un 140 milyon Avro’luk yatırım yaptığı Sivas fabrikası açıldı.

Türkiye'nin en büyük dövme fabrikası Sivas'ta kurulacak!

İş adamı Bilgehan Öztüre, Başlatılan istihdam seferberliğininin ardından Sivas´a yeni bir fabrika kazandıracaklarını söyledi. Bu fabrikanın Türkiye´nin en büyük dövme fabrikası olacağını belirtti.

İzmir'e 1 milyar liralık asfalt yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 13 ilçenin muhtar ve aileleriyle Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftarda buluştu. Kocaoğlu, muhtarlara büyükşehir tarihindeki en büyük asfalt ihalesinin” yapıldığını müjdeledi

Sivas İl Özel İdare Müdürlüğü altyapı çalışmalarına hız verdi!

Sivas İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün 2016 yılında 320 kilometre birinci kat asfalt, 1 adet köprü, 52 adet sanat yapısı ve 212 bin metrekare kilitli parke döşemeyi planladığı belirtildi

Sivas Votorantim Cimentos Fabrikası'nın temeli atıldı!

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı.

Votorantim Cimentos'un Sivas'taki çimento fabrikasının temeli atıldı!

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı.

Votorantim Cimentos Sivas'ta çimento fabrikası kuracak!

Sivas Valisi Barut: "Çimento, son teknolojiyle daha kaliteli bir üretim aşamasına geliyor. Brezilya ve Türkiye arasında çok sağlıklı ilişkiler kuruluyor, bu yatırım onun somutlaştırılmış hali" dedi.

Sivas İl Özel İdaresi, asfalt çalışmalarına devam ediyor!

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde köy yollarında asfalt ve bakım-onarım çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi, merkeze bağlı İncesu, Damlacık ve Durdulu grup köy yolunu asfalta kavuşturdu.

Votorantim Sivas fabrikası üretime 2017'de başlayacak!

Dünyanın önde gelen çimento üreticilerinden Votorantim Cimentos, Sivas fabrikasının kapasitesini arttırma adına 140 milyon Euro tutarında yatırım kararı aldı. Firma Amerika kıtası dışında en büyük yatırımını yapıyor.

Votorantim Cimentos'tan Sivas'a 140 milyon avroluk yatırım!

Dünyanın en büyük sekizinci çimento üreticisi olan Votorantim Cimentos, Sivas fabrikasının kapasitesini arttırma projesi kapsamında bugün 140 milyon avroluk yatırım kararını duyurdu.

Votorantim, Sivas fabrika temelini Haziran'da atıyor!

Brezilyalı Votorantim, Sivas fabrikasına 420 milyonluk yatırım başlatıyor. Haziranda temel atıyor. Şirketin Türkiye CEO’su Şefik Tüzün, “Büyümeye devam edeceğiz. Bir yeni yatırım veya bir hazır tesis alabiliriz” dedi.

Votorantim Sivas'ta ikinci çimento fabrikasını kurmaya hazırlanıyor!

Çimento devi Brezilyalı Votorantim, Sivas'ı bölge merkezi yapma kararı aldı. Kentte 2'nci fabrikayı kuracak olan şirket, pazar payını % 42'ye çıkarmayı hedefliyor.

1964 yılında İstanbul'da Coca Cola'nın fabrikası üretime başlamış!

1964 yılında İstanbul'da, Coca Cola'nın bin 916'ncı fabrikası üretime başlamış. Londra Asfaltı üzerinde Kadir Has, Kemal Has ve Behçet Türkmen'in teşebbüsleriyle faaliyet geçen fabrika, 12 milyon liraya mal olmuş.

sivas asfalt fabrikası ne zaman açıldı Haberi

sivas asfalt fabrikası ne zaman açıldı

Sivas Belediyesi'nin saatte 240 ton asfalt üretecek olan asfalt plentinin açılışı gerçekleştirildi.


Hizmet sahasının giriş bölümünde edilen dualarla birlikte açılış kurdelesini Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, BBP İl Başkanı Aytekin Kulmaç, kesti.


Programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Bu asfalt plenti 240 ton saat kapasitesindedir. Yani saatte 240 ton asfalt üretiyor. Belediyenin üç dönemde plentleri olmuş. Süleyman Çanka döneminde 60 tonluk bir plent, Osman Seçilmiş başkanımız döneminde 100 tonluk bir plent, bu ise 240 tonluk bir plent. Gördüğünüz gibi her dönem gelişerek devam etmiş. Yani Sivas'ın asfalt ihtiyacı son derece fazla asfalt üretimini 2012'de 108 bin ton yapmışız, rekor buydu. Bu sene ise şuana kadar 140 bin ton üretmişiz, rekor şimdi 140 bin tonda....