28 / 04 / 2024

sivas asfalt şantiyesi

sivas asfalt şantiyesi

Sivas'ta saatte 240 ton asfalt üretecek olan asfalt plentinin açılışı gerçekleştirildi. Programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Bu asfalt plenti 240 ton saat kapasitesindedir. Yani saatte 240 ton asfalt üretiyor" dedi...

Denizli'ye asfalt şantiyesi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında şehir dışına çıkartılacak asfalt şantiyesi inşaatında incelemede bulundu.

Hatay Kırıkhan'a yeni asfalt şantiyesi kuruluyor!

Hatay Kırıkhan Belediyesi tarafından, belediyenin asfalt ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni asfalt şantiyesi hazırlanıyor.

Kırşehir Kaman'da asfalt şantiyesi hizmete açıldı!

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve TBMM Meclis Plân ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mikail Arslan, Kırşehir Kaman’da hizmete açılan asfalt şantiyesine giderek incelemelerde bulundu.

Çankırı yeni yollara kavuşuyor!

Çankırı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kenbağ Mevkii yeni asfalt şantiyesi yoluna döküldü. Belediye, yeni asfalt plenti ile yeni yerleşim yerlerine attığı asfalt çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Kırşehir Kaman'a asfalt şantiyesi kuruluyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kaman'a yaptırılan asfalt şantiyesinin Ağustos ayı başında hizmete açılacağını belirterek, "Kaman'a yapılan asfalt şantiyesi ile ilçemiz daha kısa sürede ve hızlı olarak hizmet alacak'' dedi.

Bodrum yeni asfalt şantiyesi son durum!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, şantiye alanına yaptığı ziyarette, sona gelinen çalışmaları yerinde inceledi. iş güvenliği uzmanı Esat Kaplan da kendisine son durum hakkında detaylı bilgi verdi.

Çankırı Belediyesi'nin asfalt şantiyesi tamamlandı!

Çankırı Belediyesi yeni asfalt şantiyesinin yapımını tamamlayıp kendi asfaltını üretmeye hazır hale geldi. İlk deneme üretimi dijital tekniklerin kullandığı kabinde Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından yapıldı.

Sivas İl Özel İdare Müdürlüğü altyapı çalışmalarına hız verdi!

Sivas İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün 2016 yılında 320 kilometre birinci kat asfalt, 1 adet köprü, 52 adet sanat yapısı ve 212 bin metrekare kilitli parke döşemeyi planladığı belirtildi

Denizli asfalt şantiyesi şehir dışına taşınacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aktepe Mahallesi sakinlerine daha önce söz verdiği asfalt şantiyesinin şehir dışına taşınarak, kentin yeni ve modern bir asfalt tesisine kavuşacağı müjdesini verdi.

Kütahya Tavşanlı'da asfalt şantiyesi verimli dönemlerini yaşıyor!

Tavşanlı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı beton parke, büz elemanları ve asfalt şantiyesi 2015 yılında 24 kalemde alt yapı çalışmalarında kullanılması amacıyla üretim yaptı.

Konya'daki 71 milyon TL'lik alt yapı yatırımı hizmete açıldı!

Konya'da Asfalt Şantiyesi, KOMEK, alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında Ereğli'ye kazandırılan 71 milyon liralık yatırım Yunus Emre Meyda'nda düzenlenen toplu açılış programı ile hizmete açıldı.

Sivas İl Özel İdaresi, asfalt çalışmalarına devam ediyor!

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde köy yollarında asfalt ve bakım-onarım çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi, merkeze bağlı İncesu, Damlacık ve Durdulu grup köy yolunu asfalta kavuşturdu.

Sivas İl Özel İdaresi asfalt çalışmalarına başladı!

Sivas İl Özel İdaresi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü asfalt yama çalışmalarına başladı. İsmail Güner, 2014 yılında da 700 km yolda bakım- onarım yapılacağını belirtti...

sivas asfalt şantiyesi Haberi

sivas asfalt şantiyesi

Sivas Belediyesi'nin saatte 240 ton asfalt üretecek olan asfalt plentinin açılışı gerçekleştirildi.


Hizmet sahasının giriş bölümünde edilen dualarla birlikte açılış kurdelesini Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, BBP İl Başkanı Aytekin Kulmaç, kesti.


Programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Bu asfalt plenti 240 ton saat kapasitesindedir. Yani saatte 240 ton asfalt üretiyor. Belediyenin üç dönemde plentleri olmuş. Süleyman Çanka döneminde 60 tonluk bir plent, Osman Seçilmiş başkanımız döneminde 100 tonluk bir plent, bu ise 240 tonluk bir plent. Gördüğünüz gibi her dönem gelişerek devam etmiş. Yani Sivas'ın asfalt ihtiyacı son derece fazla asfalt üretimini 2012'de 108 bin ton yapmışız, rekor buydu. Bu sene ise şuana kadar 140 bin ton üretmişiz, rekor şimdi 140 bin tonda....