29 / 04 / 2024

sivas belediyesi toki

sivas belediyesi toki

Sivas ’ta, TOKİ tarafından yapılan 628 konutun hak sahipleri çekilen kurayla belirlendi. Sivas Valisi Kolat, konuşmasında Başbakan Erdoğan ’ın destek ve talimatıyla TOKİ ’nin ülkede çok büyük bir konut harekatı başlattığını söyledi

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Sivas'a 54 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi tarafından 27 Haziran Öğretmenler Parkı ile yıkılan hastanenin yerleşkesi birleştirilerek inşa edilecek olan millet bahçesi ve kapalı otopark projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sivas Belediyesi 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sivas Belediyesi'nden satılık 3 arsa! 3 milyon 208 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sivas Belediyesi Sivas ili, Uzuntepe, Alibaba ve Kardeşler mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Sivas Belediyesi 4 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Altuntabak, Kardeşler ve Çayboyu mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Sivas Yenimahalle TOKİ orta gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle 2. Etap orta gelir grubu projesinde yer alan 51 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Sivas Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kardeşler Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 10 milyon 477 bin 440 TL'ye satıyor...

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında desteklerine devam eden Sivas Belediyesi, 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan "tam kapanma" sebebiyle kiracılarından mayıs ayı kiralarını almayacak.

Sivas Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Sivas Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında 2021 yılında kira ücretlerinde zam yapılmayacağını açıkladı. 

Sivas Esentepe'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Sivas Esentepe sakinlerinin yıllardır beklediği kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Sivas Belediyesi'nden sevindiren haber geldi. Kentsel dönüşüm ilçede 480 konut yenilecek. 

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Sivas Belediyesi 2021'de kira ücretlerine zam yapmayacak!

Sivas Belediyesi, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yeri kapanan esnafa ve Sivas Belediyesi'ne ait kiracılara yönelik destek paketlerini açıkladı.

sivas belediyesi toki Haberi

sivas belediyesi toki

Sivas 'ta, TOKİ tarafından yapılan 628 konutun hak sahipleri, çekilen kurayla belirlendi. Sivas Valisi Ali Kolat, 4 Eylül Spor Salonu 'nda gerçekleştirilen kura  çekimi öncesinde yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın destek ve talimatıyla TOKİ 'nin ülkede çok büyük bir konut harekatı başlattığını söyledi.

şžehirlerin modernleşmesi ve dönüşümünde TOKİ 'nin çok büyük katkıları olduğunu ifade eden Kolat, 'Bu kuruluş gerçekten de geleceğimizin temellerini  atan bir kuruluş konumuna gelmiştir' dedi. TOKİ 'nin Sivas 'ta 4 bin 46 konut yaptığını, bu konutların 2 bin 300 'e  yakınının merkezde, diğerlerinin ilçelerde olduğunu söyleyen Kolat, TOKİ  tarafından ilde yapılan diğer bazı yapılar hakkında da bilgi verdi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise TOKİ 'nin yeni dönemlerde yapacağı faaliyetlerle ilgili belediye olarak ellerinden gelen her...