07 / 07 / 2024

sivas dask toplantı

sivas dask toplantı

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni toplumsal bilinçlendirme programı kapsamında, Türkiye’yi şehir şehir gezerek deprem riski, zorunlu deprem sigortası ve kentsel deprem bilinci gibi pek çok konuda bilgi veriyor..

Sivas'ta konutların yüzde 60,5'inin sigortası yok! 

Elazığ depreminden en çok etkilenen şehirlerden biri Sivas oldu. DASK, Sivas'ta 130 bin 140 konuttan sadece 51 bin 432'sinin deprem poliçesi olduğunu açıkladı...

Sivas Akıncılar'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde İmar Barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Sivas Muhtarlar Toplantısı'nda yatırım konuşuldu!

Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından muhtarlar toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgedeki yatırım planları anlatıldı.

Sivas'a küçük sanayi sitesi şart!

Sivas İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Sanayi Ticaret ve Turizm Komisyonu Başkanı Fehmi Çevik ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 2016 yılındaki yatırımları değerlendirdi.

Sivas Zara ve Hafik için arazi toplantısı yapıldı!

Sivas'ın ilçeleri Zara ve Hafik için "Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmeti" toplantısı yapıldı.

Sivas'ta DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas’ta düzenlenen “DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”na katılarak, DAP İdaresi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sivas'ın yeni stadyumu için toplandılar!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın talimatıyla Sivas'a yapılan yeni stadyum için bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Sivas Valisi Davut Gül, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile stadyumu yapan firmanın yetkilileri katıldı.

Sivas'ta Kırk Azizler’in bulunduğu alan imara açıldı!

Sivas Üçlerbeyi Mahallesi’ndeki Hıristiyanlık dinin ilk şehitleri olarak kabul edilen Kırk Azizler’in bulunduğu alan imara açıldı. Geçtiğimiz yıl İrfan Meclisi toplantısında söz konusu alanın inanç turizmine kazandırılması gündeme getirilmişti.

Sivas Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi ne kadar?

Sivas Belediyesi´nin 2016 yılı bütçesinin görüşüldüğü kasım ayı belediye meclis toplantılarının ikinci oturumu bugün gerçekleştirilecek. 340 milyon TL olarak önerilen Sivas Belediyesi´nin 2016 yılı bütçesi toplantıda oylanacak.

Sivas Seyfebeli Sanayi Sitesi ne zaman tamamlanacak?

Seyfebeli Küçük Sanayi Sitesi'nin projesi basın toplantısıyla tanıtıldı. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, sanayi sitesi için bir kooperatif oluşturduklarını belirterek bu projenin 10-15 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Sivas'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesi kurulacak!

Sivas'a kurulacak Seyfebeli Küçük Sanayi Sitesi'nin projesi toplantıyla basına tanıtıldı. Proje tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın, "Konsepti ve vizyonu ile belki de Türkiye'de bugüne kadar olan en moderni olacak" dedi.

Sivas Gemerek'te TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Sivas Gemerek'te, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 110 konut sahiplerine teslim edildi. TOKİ 2'inci etap konutları belediye hizmet binası toplantı salonunda çekilen kura sonucunda sahiplerini buldu.

Sivas Kangal Projesi halkın katılımı toplantısı 30 Nisan'da!

Sivas Kangal Projesi / Eymir Ve Armağan Barajı Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi Ve Beton Santrali projesi ÇED toplantısı 30 Nisan'da tapılacak.

sivas dask toplantı Haberi

sivas dask toplantı

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni toplumsal bilinçlendirme programı kapsamında, Türkiye’yi şehir şehir gezerek deprem riski, zorunlu deprem sigortası ve kentsel deprem bilinci gibi pek çok konuda bilgi verdiği DASK Anadolu Buluşmaları’nın üçüncüsünü Sivas’ta gerçekleştirdi. Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Belediye Başkanı Sami aydın ve DASK Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar’ın katılımıyla düzenlenen etkinliğe Sivas halkı yoğun ilgi...