28 / 04 / 2024

Sivas Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi ne kadar?

Sivas Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi ne kadar?

Sivas Belediyesi´nin 2016 yılı bütçesinin görüşüldüğü kasım ayı belediye meclis toplantılarının ikinci oturumu bugün gerçekleştirilecek. 340 milyon TL olarak önerilen Sivas Belediyesi´nin 2016 yılı bütçesi toplantıda oylanacak.



Sivas Belediyesi´nin 2015 yılı yatırımlarının değerlendirildiği  ve 2016 yılı bütçesinin görüşüldüğü  kasım ayı belediye meclis toplantılarının ikinci oturumu Sami Aydın başkanlığında bugün saat 15.00´da Sivas Belediyesi Meclis Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilecek. Toplantıda Sivas Belediyesi´nin 2016 yılında gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler masaya yatırılacak. Toplantının en önemli gündem maddesini ise Sivas Belediyesi´nin 2016 yılı yatırım bütçesi oluşturacak. Konu geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ilk toplantıda  Sivas Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu´na havale edilmişti. Komisyon   dev bütçe ile ilgili çalışmalarını tamamladı.   Bugün gerçekleştirilecek olan oturumda, dev bütçenin önerildiği şekliyle kabul edilmesi bekleniyor. 


Gündemin bir diğer önemli konusu ise Sivas Belediyesi´nin 2016 yılı performans programı. Konu geçtiğimiz hafta Plan ve Bütçe Komisyonu, Meclis İmar Komisyonu, Meclis Hukuk ve Mevzuat Komisyonu, Meclis Eğitim Kültür ve Spor Komisyonu ile Meclis Çevre Komisyonu´na havale edilmişti.  Komisyonlar, aradan geçen 1 hafta boyunca konu ile ilgili olarak geniş çaplı araştırma yaptı. Bugün gerçekleştirilecek olan toplantıda bu konu da masaya yatırılacak. 


Bizim Sivas Gazetesi


Geri Dön