09 / 05 / 2024

Sivas Halfelik alt geçit projesinde son durum

Sivas Halfelik alt geçit projesinde son durum

Sivasın her geçen gün artan trafik yoğunluğundan dolayı sürekli sorunlar yaşanan Halfelik Kavşağı için uygulamaya konulacak alt geçit projesinin inşaat çalışmaları başladı.

Altın almadan önce bu habere bakın! En çok bu kazandırıyor!

Sivas'ta kuyumculuk işiyle uğraşan Tayyib Urfan, vatandaşlara çekme altın almaları için çağrı yaparak, bu şekilde en yüksek karı elde edeceklerini söyledi.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle alt gelir grubu projesinde yer alan 124 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir kura çekilişi 14 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinin kura çekilişi 14 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında desteklerine devam eden Sivas Belediyesi, 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan "tam kapanma" sebebiyle kiracılarından mayıs ayı kiralarını almayacak.

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

TOKİ Sivas Hafik alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Sivas Hafik alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Sivas Yenimahalle alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle 2020 projesinde yer alan 14 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Ankara-Sivas YHT projesi Sivaslıların gündeminde!

Sivas Eşmebaşı Köyü'nde Ankara- Sivas arası hızlı tren yolu çalışması vatandaşları ikiye böldü. Evlerinin yanında çalışma yapılan vatandaşlar alternatif yol istedi. TCDD yetkilileri ise yol yerine alt geçit yapıldığını açıkladı.

Sivas Yenimahalle alt gelir grubunda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle alt gelir grubunda yer alan 213 dat konut için

Sivas Halfelik alt geçit projesinde son durum Haberi

Sivas Halfelik alt geçit projesinde son durum

Sivasın birçok yerinde yeni kavşak düzenlemeleri yapan belediye ekipleri, her geçen gün artan trafik yoğunluğundan dolayı sürekli sorunlar yaşanan Halfelik Kavşağında yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.


Halfelik Kavşağı’nda uygulamaya konulacak alt geçit projesinin başlaması ile birlikte kavşaktaki trafik sıkışıklığı da bir kat daha artmış oldu. Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü zorunlu olunmadığı sürece Halfelik Kavşağı’nın kullanılmaması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.


Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Kaynar; “Sivas belediyesi Ulaşım hizmetleri müdürlüğü olarak trafik akışını kolaylaştıracak trafik işaretlemeleri ve yönlendirmeleri yaptık. Sürücülerimizden talebimiz bu zaman zarfında farklı güzergâhları kullanmaları”...