30 / 04 / 2024

Sivas Halil Rıfat Paşa İlkokulu açılış

Sivas Halil Rıfat Paşa İlkokulu açılış

Halil Rıfat Paşa İlkokulu yeni mimarisiyle adeta göz kamaştırıyor. Kaba inşaatın tamamlanarak, binanın cephe giydirmesine kadar sona yaklaşıldığı okul binasında, sadece sınıf alanlarındaki iç dizayn ve bahçe düzenlemesi kaldı

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

TOKİ Sivas Gürün’de 203 ucuz konut inşa edecek!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Gürün 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Gürün 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor!

Beşşar Esed’in amcası Hama ve Tedmür Kasabı olarak anılan Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını yasa dışı yollardan kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor.

Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi gerçekleştirildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi, 28-29 Kasım arasında KGM Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi’ni vatandaşın hizmetine açtı.

Mersin Rıfat Uslu'daki yıkımlar tamamlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında kamulaştırma işlemlerinde son aşamalara gelindi.

Sivas Halil Rıfat Paşa İlkokulu açılış Haberi

Sivas Halil Rıfat Paşa İlkokulu açılış

Halil Rıfat Paşa İlkokulu yeni mimarisiyle adeta göz kamaştırıyor. Kaba inşaatın tamamlanarak, binanın cephe giydirmesine kadar sona yaklaşıldığı okul binasında, sadece sınıf alanlarındaki iç dizayn ve bahçe düzenlemesi kaldı


2014-2015 yılı eğitim-öğretim yılında depreme dayanıklılık testinde olumsuz sonuçlarının çıkmasıyla yıkılma kararı verilen Halil Rıfat Paşa İlkokulu, yeni görüntüsüyle adeta burada eğitim görecek öğrencileri heyecanlandırıyor.

Eski mimarisiyle yakından uzaktan ilgisi olmayan Halil Rıfat Paşa İlkokulu, 1958 yılında 1650 metrekarelik bir alanda eğitim-öğretim hayatına başlamıştı. Eğitime başladığı ilk yıllarda iki katlı olarak eğitim verilen bu binada daha sonra ek bir kat atılarak toplam 3 katlı haliyle 16 derslik haline getirilmişti.


ÖĞRENCİLER VALİ M. LÜTFULLAH BİLGİN’E TRANSFER EDİLDİ


2014-2015 yılında mevcut binanın eğitim-öğretime yetersiz geldiği ve binanın depreme dayanıklılık testinde olumsuz sonuçların ortaya çıkmasından dolayı 17...