27 / 04 / 2024

Sivas Hobbit Evler nerede

Sivas Hobbit Evler nerede

Sivas Belediyesi tarafından Paşabahçe yamaçlarına yapılan ve ulusal medyada “Hobbit Evleri” olarak geniş yankı bulan Yamaçevler’in iki örneğinde çalışmalar tamamlandı.

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Sivas'ın Hobbit Evleri'ne Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep! 

Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evleri Sivas'ta inşa edildi. Filmdekini aratmayan evlere Rusya ve Ukraynalı alıcılardan yoğun talep var. 

Sivas'taki hobbit evlerine Rusya ve Ukrayna'dan yoğun ilgi!

Sivas'taki Paşabahçe Mesire Alanı'nda inşa edilen hobbit evleri yerli yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Özellikle Hobbit evlere Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep var. 

Hobbit Köyü Sivas'ta hizmete açıldı!

Sivas Belediyesi'nce kent merkezine 7 kilometre mesafedeki Paşabahçe Mesire Alanı'na hayata geçirilen ve dünya genelinde izlenme rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' serisi filmlerindeki 'Hobbit' karakterlerinin evlerine benzeyen 'Hobbit Köyü' misafirlerini ağırlamaya başladı.

Sivas’taki 17 Hobbit evi hizmete giriyor!

Sivas Belediyesi tarafından “Yüzüklerin Efendisi” filmindeki “Hobbit evleri”nden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na inşa edilen yeni yamaç evleri bu ay sonunda hizmete açılıyor.

Sivas'ın Hobbit evleri dünyanın ilgisini çekti!

Sivas Belediyesi tarafından "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek inşa ettiği yamaç evleri yabancı turistlerin ilgisini çekti.

Sivas'taki Hobbit evlerinin sayısı 24'e yükseldi!

Sivas Belediyesi tarafından kent merkezine yedi kilometre uzaklıkta yer alan Paşabahçe Mesire Alanı'na inşa edilen ve dünya genelinde izlenme rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' filmindeki 'Hobbit' evlerine benzeyen yamaç evlerinin 6 olan sayısı yeni yapılan evlerle 24'e yükseldi. 

Sivas'ta Hobbit evleri inşa edildi!

Sivas Belediyesi'nin kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta  ’Hobbit’ evlerine benzeyen yeni yamaç evlerinde sona gelindi. 

Sivas'a 17 Hobbit Evi daha geliyor!

Sivas Belediyesince, Paşabahçe Mesire Alanı'nda yaptırılan "Hobbit Evleri" olarak da adlandırılan yamaç evlerinin sayısı, yoğun ilgi nedeniyle artırılacak.

Sivas'ta 'Hobbit' evlerinin sayısı 6'ya yükseldi!

Sivas'ta, 'Yüzüklerin Efendisi' adlı filmdeki 'Hobbit' evlerine benzeyen yamaç evlerinin sayısı 6'ya yükseldi.

Sivas Hobbit Evleri'nin iki örneğinde çalışmalar tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Paşabahçe yamaçlarına yapılan ve ulusal medyada “Hobbit Evleri” olarak geniş yankı bulan Yamaçevler’in iki örneğinde çalışmalar tamamlandı.

Sivas Hobbit Yamaç evleri ziyarete açıldı!

Farklı mimari yapısıyla kamuoyunda büyük beğeni toplayan Yamaç Evleri'nin ilk iki numune modeli tamamlanmak üzere. Yamaç Evleri, dayalı döşeli olarak haftalık ve aylık süre zarflarında kiraya verilecek.

Sivas Hobbit Evler nerede Haberi

Sivas Hobbit Evler nerede

Sivas Belediyesi tarafından Paşabahçe yamaçlarına yapılan ve ulusal medyada “Hobbit Evleri” olarak geniş yankı bulan Yamaçevler’in iki örneğinde çalışmalar tamamlandı.1+1 şeklinde dağ yamaçlarına gömülü olarak inşa edilen Yamaçevler, dayalı döşeli olarak haftalık ve aylık kiraya verilecek. Paşabahçe yamaçlarına inşa edilen Yamaçevler’de mutfak, banyo, tuvalet ve yatak odası bulunuyor. 65 metrekare olarak yapılan evlerin sayısı, ilerleyen dönemlerde etaplar hâlinde talebe göre 100’e kadar çıkarılacak. Paşabahçe’nin doğa turizmine kazandırılması yönünde önemli bir adım olan Yamaçevler, kullanıcılarına farklı bir tatil fırsatı...