02 / 05 / 2024

Sivas Kepçeli

Sivas Kepçeli

Sivas Kepçeli'de Ziraat Bankası arkasındaki Azerbaycan pazarı alanına yapılması planlanan İŞKUR hizmet binasının ihalesi Nisan ayında gerçekleşecek.

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

Çatalca'da kepçeli definecilere sit alanında suçüstü!

İstanbul Çatalca’da sit alanında iş makineleri ve kepçeyle define arayışına giren şüpheli şahıslar yakalandı. Elebaşı kendini “Tarihi yapıyı güçlendirecektik” diye savundu.

Sivas Kepçeli İŞKUR binasının temeli Nisan'da atılacak!

Sivas Kepçeli'de Ziraat Bankası arkasındaki Azerbaycan pazarı alanına yapılması planlanan İŞKUR hizmet binasının ihalesi Nisan ayında gerçekleşecek.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yapımı yılan hikayesine dönen Devlet Bahçeli Köprüsü’nde sonunda ilk kepçe vuruldu. Çalışmaların başlaması için 6 ay beklenen projenin ne zaman tamamlanacağı ise merak konusu..

TOKİ Sivas Suşehri'ne 82 bahçeli ev yapacak!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, TOKİ tarafından Tarım Köy Projesi kapsamında ilçede 82 adet bahçeli ev yapılacağını söyledi̇.

Sivas Serçeli Cami açıldı!

Sivas'ta Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen Serçeli Cami'nin açılışı törenle gerçekleşti. 258 yıllık tarihî caminin tekrar ibadete açılması dolayısıyla cami önünde tören düzenlendi.

Sivas Devlet Su İşleri yapım ihalesini Atlı İnşaat aldı!

19.Bölge Sivas Diğer Özet Bütçeli Kuruluşlar Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü 2014/15220 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

İdris Güllüce: Türkiye'deki demir ve çeliğin kontrollerini yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sivas’ta katıldığı çalıştayda, Türkiye genelinde demir ve çeliğin kontrollerini yapacaklarını açıkladı. Vali Alim Barut ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bakan Güllüce, anı defterini imzaladı.

Lüks otel inşaatında kepçeli eylem yapıldı!

Marmaris'te TMSF tarafından bir süre önce satılan arazide yapımına başlanan 5 yıldızlı bir otelin hafriyat işini yapan taşeron firmanın sahibi, kendisi ve arkadaşlarının parasını alamadığı iddiasıyla kepçeyle eylem yaptı...

İzmir'de 3.2 milyon TL'ye bahçeli kargir depo!

T.C. İzmir Ahkamı Şahsiye 14. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İzmir ili Bornova ilçesi Çamdibi mahallesinde bulunan bahçeli kargir depoyu 3 milyon 275 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 10 Şubat 2012 Cuma günü 14:00-14:15 saatleri arasında yapılacak

Soyak Bahçe&Bahçe'de 20.000 TL peşine bahçeli dubleks! 570 bin TL'ye 5+1 tripleks!

Soyak Bahçe&Bahçe projesinde bahçe teraslı 3+1 dubleksler 406.000 TLden, bahçeli 5+1 tripleksler 570.000 TLden başlayan fiyatlarla satılıyor. Kısa bir süre için yüzde 0,99 faiz oranı devam ediyor

Sivas Kale Camisi'nde restore bitti! İbadete açılıyor!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl ağustos ayında restore edilmek için geçici olarak ibadete kapatılan tarihi Kale Camisindeki, onarım çalışmaları sonlandırıldı. Halılar döşendikten sonra caminin ibadete açılacağı bildirildi

Devlet Bahçeli, Frankfurt'ta Türk Kültür Merkezi açtı!

Almanyada bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Frankfurt Türk Federasyonuna bağlı Türk Kültür Merkezinin açılışını yaptı. Bahçeli, Almanyanın Kassel kentindeki Hizmet Binasının açılışını yapmak üzere daha sonra bu kente hareket etti

Sivas Kepçeli Haberi

Sivas Kepçeli

Sivas Kepçeli mevkiindeki Ziraat Bankası arkasındaki Azerbaycan pazarı alanına yapılması planlanan İŞKUR hizmet binası için Nisan ayı itibariyle temel atılacak. Yeni hizmet binasının yapımına ilişkin açıklama yapan İl Müdürü Hikmet Canpolat, projenin tamamlandığını, herhangi bir sorun olmaması durumunda Nisan ayında temel atacaklarını, inşaatı da 280 gün içerisinde tamamlayarak güzel bir hizmet binasına kavuşacaklarını söyledi.


Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalar devam ediyor. “İŞKUR yeni hizmet binası projesi rafa mı kalktı” başlıklı haberimizin ardından konuya açıklık getiren İŞKUR İl Müdürü Hikmet Canpolat, hizmet binasının projelendirme çalışmalarının tamamlandığını belirterek, Nisan ayı itibariyle temel atmayı planladıklarını söyledi.


İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Hemşehrimiz Adnan Yıldırım´ın programa alması ve destekleriyle gündeme alınan, İŞKUR eski il müdürleri Nabi Soysal döneminde satın alınan...