15 / 05 / 2024

Sivas Kepenek Meydanında son durum ne

Sivas Kepenek Meydanında son durum ne

Sivas Kent Meydanı’nı dünyanın en güzel meydanı yapma kararlığını ortaya koyan Başkan Aydın’ın seçim vaatlerinden biri olan Kepenek Meydanı için geri sayım devam ediyor.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Ankara-Sivas YHT hattında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında bazı incelemeler gerçekleştirecek.

Eyüpsultan Meydanı'nda düzensiz yapılaşma sona eriyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Meydanı'nda yer alan düzensiz yapıları ortadan kaldırarak tarihi yapıları yeniden gün yüzüne çıkartıyor. 

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda performans testleri yarın başlıyor!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında, performans testleri yarın saat 08:00'de Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'ndan kalkacak yüksek hızlı trenle başlatılacak. 

Ankara-Sivas YHT hattında test sürüşleri hız kesmiyor!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında test sürüşleri hız kesmeden devam ediyor. Hattın fiziksel özelliklerinin kontrolü için yapılan test sürüşleri kapsamında hızlı tren Sivas'a kadar geldi. Tren, rutin test sürüşü sonrasında geri döndü.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Ankara-Sivas YHT hattında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara- Sivas yüksek hızlı tren (YHT) hattında incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, ''İnşallah bu yıl bitmeden Ankara'dan Sivas'a hızlı tren ile bağlanmış olacağız'' diye konuştu.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda sona geliniyor!

Sivas Valisi Salih Ayhan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının inşaat alanında incelemelerde bulundu. Ayhan, hattın yıl sonunda tamamlanacağını belirtti.

Ankara-Sivas YHT hattında tünelin sonunda ışık görüldü!

Ankara-Sivas YHT hattı projesiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "400 kilometrelik Ankara-Sivas YHT hattında tünelin sonunda ışığı gördük. İki hattın sinyalizasyon ve elektrik işleri tamamlanma aşamasında. Hat serimi bitti, kaynak işleri devam ediyor" diye konuştu.

Osmangazi Meydanı'nda son durum ne?

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Meydanı Projesi’nin şantiyesini ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Taksim Meydanı'nda inşaat yaza başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yıllardır tartışma konusu olan beton görüntüsü nedeniyle eleştirilen Taksim Meydanı'nda inşaatın yaza başlayacağını söyledi.

Sivas Kepenek Meydanında son durum ne Haberi

Sivas Kepenek Meydanında son durum ne

Sivas Kent Meydanı’nı dünyanın en güzel meydanı yapma kararlığını ortaya koyan Başkan Aydın’ın seçim vaatlerinden biri olan Kepenek Meydanı için geri sayım devam ediyor. Bu kapsamda boşaltılan eski Adliye Sarayı’nı yıkan Belediye, bir an önce Nüfus Müdürlüğü ve birkaç birimi bünyesinde barındıran Vilayet Ek Hizmet Binası’nın da boşaltılmasını bekliyor. 


Nüfus binasının boşaltılması ile birlikte hızlı bir yıkım işleminin ardından inşatta kazma vurulacak. Meydanın yapımını hem görsel ve yeşil doku olarak hem de merkezdeki otopark sıkıntısına can simidi olması açısından önemseyen Başkan Aydın, bu yaz Kepenek Meydanı’nın hizmete girmesini...