17 / 05 / 2024

Sivas Şarkışla Bağlararası Büyüküreğil Sulama Tesisi

Sivas Şarkışla Bağlararası Büyüküreğil Sulama Tesisi

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas Şarkışla Bağlararası Büyüküreğil Sulama Tesisi tamamlama inşaat işi 12 Eylül 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkıyor. Proje 45 günde tamamlanacak.

2 şehirde 7 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Kırklareli Demirköy ve Sivas Şarkışla'da yer alan 7 adet arsa satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Malatya, bölgesel tren seferleriyle Ankara-Sivas YHT'ye bağlanacak! 20 Haziran'dan itibaren yüzde 50 indirimli! 

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, "20 Haziran tarihi itibarıyla hizmet vermeye başlayacak bölgesel tren seferleriyle Malatya'yı Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na bağlayacağız" dedi ve hızlı tren ile Malatya-Sivas parkurunu birlikte kullananlara yüzde 50 indirim yapılacağını belirtti. 

Borsa İstanbul haftanın son gününe yüzde 2,88 artışla başladı! BIST 100 endeksi 5.102,56 puanla günü açtı!

Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve BIST100 endeksinin kaç puan olduğu araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul haftanın son gününe nasıl başladı? İşte Borsa İstanbul'daki son durum...

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Borsa İstanbul'da sert düşüş neden oluyor?

Borsa İstanbul'da son dakika hareketliliği dikkat çekiyor. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,17 artışla başlamasının ardından öğle saatlerinde 2,29 oranında düşüş kaydetti. 

Çiftçiler dikkat! Tarımda yepyeni bir dönem başlıyor! Bakan Kirişçi resmen duyurdu!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda dokuz yasa ve 40 maddelik mevzuat değişikliği yaptıklarını ifade ederek, "Bu mevzuatla birlikte tarımda resmen yeni bir dönem başlayacak. Bu yıl yeni bir yüzyıla başladık. İşte bu yeni yüzyıla yakışacak bir biçimde planlı ve sözleşmeli üretim modeli gerçe

Merkez Bankası engel olamadı! Kredi faizleri yükseliyor!

Bankacılık sektörü Merkez Bankası’nın faiz üst sınırı tanımlayıp ek menkul kıymet tesisi şartı getirmesine rağmen yeni haftaya ihtiyaç kredisi faizlerinde artışla başladı.

Altın işte yere düşmekle pul olmuyor! İvme yukarıyı gösteriyor

Gram altın haftaya çıkışla başladı. Altının gram ücreti, bugün bin 156 TL ile 3 Şubat'tan bu zamana en yukarı seviyesini test etmesinin akabinden yüzde 0,5 değer kazanarak bin 146 TL'den işlem görüyor.

Altın fiyatları füze gibi fırlamaya hazırlanıyor! Bu rakamları gören yerinde duramıyor! 7 Mart 2023 altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları yeni haftaya artışla başladı. Altın fiyatları füze gibi fırlamaya hazırlanıyor! Bu rakamları gören yerinde duramıyor! 7 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları! Altın alıp satacaklar dikkat! Altın yükseldi mi, düştü mü? Hemen bakın!

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Güne artışla başladı. Peki son dakika altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 

O ilde 4 adet arsa satılıyor! İhalesi 15 Şubat'ta

Sivas ili Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Gültekin Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Bu devirde bu maaş kaçmaz! Memur olma fırsatını değerlendirmek isteyenler acele etsin! Son gün yaklaşıyor

Ekonominin şartları zorladığı şu günlerde, belediye memuru olmak için bir fırsat doğdu. Hem de 12.000 TL olarak belirlenen maaşla. Başvuru şartlarını merak edenler haberimizi okumanızı tavsiye ederiz.İşte detaylar...

Sivas Şarkışla Bağlararası Büyüküreğil Sulama Tesisi Haberi

Sivas Şarkışla Bağlararası Büyüküreğil Sulama Tesisi

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas Şarkışla Bağlararası Büyüküreğil Sulama Tesisi tamamlama inşaat işi ihaleye çıkıyor. İhalesi, 12 Eylül 2014 tarihinde saat 11.00'de yapılacak. 


Sivas Şarkışla Bağlararası Büyüküreğil Sulama Tesisi 45 günde tamamlanacak. 



İHALE İLANI:

ŞARKIŞLA SULAMA TESİSİ YPM. İL ÖZEL İDARESİ - Evrak No: 15716


SİVAS ŞARKIŞLA BAĞLARARASI-BÜYÜKÜREĞİL SULAMA TESİSİ TAMAMLAMA İNŞAATI İŞİ


SİVAS İL ÖZEL İDARESİ


Sivas Şarkışla Bağlararası-Büyüküreğil Sulama Tesisi Tamamlama İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/109436


1-İdarenin


a) Adresi : Akdeğirmen Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:l 58040 MERKEZ/SİVAS


b) Telefon ve faks numarası :3462252382 -3462247980


c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü...