10 / 05 / 2024

sivas silah fabrikası nereye yapılacak

sivas silah fabrikası nereye yapılacak

Dünyaca ünlü İtalyan silah firması Beretta Sivas’a fabrika kurmak için görüşmelere başladı. Kurulması düşünülen fabrika için firma yetkilileri, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti...

ABD'deki Türk silah fabrikası için geri sayım başladı!

Dünyanın önde gelen ateşli silah üreticisi haline gelen Samsun Yurt Savunma, ABD'de gelecek yıl açılacak fabrikayla yurt dışı pazarlara ilişkin hedeflerini büyütecek.

Aselsan Silah Fabrikası 17 Aralık'ta açılıyor!

Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi'nde inşaatı süren Aselsan Silah Sistemleri Fabrikası'nın yüzde 80'i tamamlandı. Fabrika 17 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılacak.

Aselsan Konya Silah Sistemleri Fabrikası 2020'de açılacak!

Aselsan Konya Silah Sistemleri Fabrikası'nın 2020 yılının Aralık ayında açılması planlanıyor. Konya Savunma Sanayi Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu, fabrikanın Şeb-i Arus törenleri sırasında açılmasını planladıklarını söyledi.

Votorantim Cimentos’un Sivas fabrikası açıldı!

Cumhuriyet’in devlet eliyle kurulan ilk fabrikası, Votorantim Cimentos ile büyüyor. Votorantim Cimentos’un 140 milyon Avro’luk yatırım yaptığı Sivas fabrikası açıldı.

Türkiye'nin en büyük dövme fabrikası Sivas'ta kurulacak!

İş adamı Bilgehan Öztüre, Başlatılan istihdam seferberliğininin ardından Sivas´a yeni bir fabrika kazandıracaklarını söyledi. Bu fabrikanın Türkiye´nin en büyük dövme fabrikası olacağını belirtti.

Ordu Ulubey K Tipi Cezaevi silah fabrikasına dönüştürüldü!

Ordu'da, Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K Tipi Cezaevi, 10 milyon lira harcanarak silah fabrikasına dönüştürüldü.

Sivas Votorantim Cimentos Fabrikası'nın temeli atıldı!

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı.

Votorantim Cimentos'un Sivas'taki çimento fabrikasının temeli atıldı!

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı.

Votorantim Cimentos Sivas'ta çimento fabrikası kuracak!

Sivas Valisi Barut: "Çimento, son teknolojiyle daha kaliteli bir üretim aşamasına geliyor. Brezilya ve Türkiye arasında çok sağlıklı ilişkiler kuruluyor, bu yatırım onun somutlaştırılmış hali" dedi.

Votorantim Sivas fabrikası üretime 2017'de başlayacak!

Dünyanın önde gelen çimento üreticilerinden Votorantim Cimentos, Sivas fabrikasının kapasitesini arttırma adına 140 milyon Euro tutarında yatırım kararı aldı. Firma Amerika kıtası dışında en büyük yatırımını yapıyor.

Votorantim Cimentos'tan Sivas'a 140 milyon avroluk yatırım!

Dünyanın en büyük sekizinci çimento üreticisi olan Votorantim Cimentos, Sivas fabrikasının kapasitesini arttırma projesi kapsamında bugün 140 milyon avroluk yatırım kararını duyurdu.

Votorantim, Sivas fabrika temelini Haziran'da atıyor!

Brezilyalı Votorantim, Sivas fabrikasına 420 milyonluk yatırım başlatıyor. Haziranda temel atıyor. Şirketin Türkiye CEO’su Şefik Tüzün, “Büyümeye devam edeceğiz. Bir yeni yatırım veya bir hazır tesis alabiliriz” dedi.

Votorantim Sivas'ta ikinci çimento fabrikasını kurmaya hazırlanıyor!

Çimento devi Brezilyalı Votorantim, Sivas'ı bölge merkezi yapma kararı aldı. Kentte 2'nci fabrikayı kuracak olan şirket, pazar payını % 42'ye çıkarmayı hedefliyor.

sivas silah fabrikası nereye yapılacak Haberi

sivas silah fabrikası nereye yapılacak


Dünyaca ünlü İtalyan silah firması Beretta Sivas’a fabrika kurmak için görüşmelere başladı.


Kurulması düşünülen fabrika için Cumhuriyet Üniversitesi ile ortak hareket eden firma yetkilileri, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti.


Ziyarete Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Genel Sekreteri Ertan Buyruk, Beretta'nın Türkiye Silah Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bilginer, fabrika yetkilileri ve üniversite heyeti katıldı.


Fabrika kurulması fikrini Başkan Aydın’a anlatan Buyruk, firma yetkileri ile yapılan görüşmeleri ve üniversite ile iş birliği sürecini anlattı.


Savunma sanayi yatırımları için en ideal yerin Sivas olduğunu söyleyen Sivas Belediye Başkan Sami Aydın ise, Anadolu’nun merkezi konumunda olan Sivas’ın her manada elverişli bir yapıya sahip olduğunu ifade etti. Silah fabrikası yatırımı için her manada destek sağlayacaklarının sözünü veren Başkan Aydın, Beretta gibi bir markanın yatırım fikrinden çok...