05 / 07 / 2024

Sivas Terzioğlu Konağının restorasyonu tamamlandı mı

Sivas Terzioğlu Konağının restorasyonu tamamlandı mı

Sivas Koruma Uygulama ve Denetim Bürosunun çalışmaları sonucu geçen yıl onarıma alınan Terzioğlu Konağı kısa sürede restore edilerek kültür hayatına kazandırıldı.

Hyundai fiyat listesi 2024 belli oldu! i10, i20, Elantra, Kona N Line ve Tucson N Line  Mart 2024 fiyatları

Hyundai otomobil markası araba almak isteyenler için  Mart 2024 fiyat listesini açıkladı. En sevilen modeller arasında yer alan  i10, i20, Elantra, Kona N Line ve Tucson N Line modellerin fiyatları belli oldu. İşte Hundai fiyat listesi 2024...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcılarını son kez uyardı! Düzenbazlık girdabına aman dikkat! Bunu yapan bin pişman olur

Altın yorumları ile piyasalarda ses getiren Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarına ''Düzenbazlık girdabına dikkat! diyerek son kez uyardı.

Deprem sonrası tuşlu telefonların satışı arttı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan vatandaşların akıllı telefonlarının şarjlarının çabuk bitmesi tuşlu telefonların satışlarını artırdı.

Hyundai Yeni Kona'nın görselleri yayınlandı! Yeni Kona benzinli, hibrit ve elektrikli motor seçenekleriyle geliyor!

Hyundai Motor Company, B-SUV modeli Kona’nın yeni neslini tanıtan ilk görsellerini resmen yayınladı. İşte Hyundai Yeni Kona'nın özellikleri...

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

Hyundai'nin elektrikli modelinden kaçırılmayacak fiyat! İşte Hyundai Kona’nın 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Dünya’nın en çok tercih edilen markalarından Hyundai’nin elektrikli SUV modeli Kona’nın ekim ayına özel fiyat listesi yayımlandı. İşte, Hyundai Kona Elektrikli’nin 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hyundai'nin elektrikli modeli Kona’nın fiyatları açıklandı! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dünya’nın en çok tercih edilen markalarından Hyundai’nin yeni elektrikli SUV modeli Kona’nın eylül ayına özel fiyatı açıklandı. İşte, Hyundai Kona Elektrikli’nin 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ekonomist Tunç Şatıroğlu 'sakın inanmayın' dedi, dolara yatırım yapacakları uyardı!

Deneyimli ekonomist Tunç Şatıroğlu, doların düşürülmesi için Türkiye'ye yüklü bir swap girişi olacağına yönelik iddiaları yalanladı ve yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu! 

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu. İşte Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri...

Halk GYO Beyoğlu arsasının değeri ne kadar?

Halk GYO Beyoğlu arsasının toplam değeri 30 milyon TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 35 milyon 400 bin TL olarak takdir edildi. 

Sivas Terzioğlu Konağının restorasyonu tamamlandı mı Haberi

Sivas Terzioğlu Konağının restorasyonu tamamlandı mı

Sivas İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne bağlı Koruma Uygulama ve Denetim Bürosunun çalışmaları sonucu Terzioğlu Konağı onarılarak kültür hayatına kazandırıldı.


Yapılan çalışmaları yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere Terzioğlu Konağına giden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından geçen yıl onarıma alınan ve kısa sürede tamamlanan konağın, Sivas İl Özel İdaresi'nin taşınmaz kültür varlıklarının korunması ve restorasyonu amacı ile toplanan katkı payı hesabından onarım ve proje desteği gördüğünü ifade etti. Sivas'ın tarihi eserleri ile ön planda olduğunu ve kentte çok sayıda konak bulunduğunu hatırlatan Ayhan, "Bu eserlerin birçoğu bakımsızlıktan, mülkiyet sorunlarından dolayı kent kültürüne hizmet verecek şekilde kullanılamıyor. Sivas il merkezinde 29 adet tescilli tarihi konak bulunuyor. Bunların da elimizden...