29 / 04 / 2024

Siverek İdare Binası

Siverek İdare Binası

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İdare Binasını hizmete açtı.

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binası yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' şeklindeki aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımı başladı. Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 6 milyon 600 bin  TL teklifle kazanan müteahhit firma, binanın yıkımı için start verdi.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nden anahtar teslim inşaat işi ihalesi!

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü İdare Binası yapımı karşılığında taşınmaz mal verilmesi işini ihale ediyor.

Kahramanmaraş'taki İl Özel İdare Binası'na 30 milyon TL teklif!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak yapılan aramada ilk sıralarda çıkan 18 katlı Kahramanmaraş İl Özel İdare Binası'nın tadilatı için 30 milyon TL teklif geldi. 

'Dünyanın en saçma binası'na talip çıktı!

Google'da 'dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada çıkan yapılardan olan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılması kararı alınan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi'ne 30 milyon TL ile talip çıktı.

Kahramanmaraş'taki 'Dünyanın en saçma binası' yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arandığı zaman ilk sırada çıkan yapılardan olan Kahramanmaraş'ta bulunan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, binanın yerine şehir meydanı yapılacağından bahsetti.

Şanlıurfa Siverek İdare Binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İdare Binasını hizmete açtı.

Antalya İl Özel İdare Binası'nın yıkımı için onay bekleniyor!

Taşıyıcı kolonu patladığı için tahliye edilip uzun süre tartışıldıktan sonra yıkılan İl Özel İdare Binası’nın davası 6 yıldır devam ediyor. Olmayan bina için karar Danıştay’da bekliyor.

Bornova'da 16.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bornova Belediyesi, Pınarbaşı'nda yer alan İdare Binası ve Benzin İstasyonunu satıyor. Gayrimenkul için ihale 7 Haziran'da yapılacak..

Giresun Özel İdare Binası otel olacak!

Giresun Teyyaredüzü Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yer alan İl Özel İdare Binası'nın 5 yıldızlı otel olması için protokol imzalandı.

Niğde Emniyet Müdürlüğü binası taşınıyor!

Niğde Ak Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, Niğde merkezde bulunan ve güvenlik zafiyeti bulunan Emniyet Müdürlüğü binasının Jandarmanın yanına taşınması için yer tahsisinin ve ihalesinin yapıldığını belirtti.

İzmir Bornova'da 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova Pınarbaşı'nın Ümit Mahallesi'nde bulunan İdare Binası ve Benzin İstasyonunu satışa çıkardı. İhalesi 21 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Osmaniye Özel İdare Binası'nın yıkımı başladı!

Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde dış cephesinde bulunan kırlangıç yuvalarındaki yavrular nedeniyle ertelenen Özel İdare binasının yıkım çalışması başladı. Çalışmalar 2 ayda tamamlandı.

Siverek İdare Binası Haberi

Siverek İdare Binası

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Siverek İlçe İdare Binası hizmete açıldı.

Açılıştan önce konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Görevde olduğumuz 3 buçuk yıl boyunca durmadan hizmete koştuk" dedi.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine eşit hizmet kapsamında çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek ilçesinde vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için Büyükşehir Belediyesi Siverek İlçe İdare Binası'nı vatandaşın hizmetine açtı. Açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve belediye çalışanları katılım gösterdi.

Açılış öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, "Siverek Belediyesi ile uyum içerisinde birbirimize güvenerek çalıştık. Hedefimizde Siverekli kardeşlerimize fayda sağlamak istedik. 3 buçuk yıl gibi bir süre içerisinde Siverek'in temel...