08 / 05 / 2024

Sivişoğlu Karasu ulaşım

Sivişoğlu Karasu ulaşım

Sakarya Karasu’da sayısız konut projesi yapan Sivişoğlu İnşaat 43 bin 500 TL'den başlayan fiyatlar ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

65 yaş üstüne şok karar: O illerde ücretsiz ulaşım yapamayacak! Karar Türkiye genelinde uygulanacak mı?

65 yaş üstü toplu taşıma konusu gündemde büyük yankı uyandırdı. Bu kapsamda binlerce kişi 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli mi olduğunu sorguluyor. Peki, hangi illerde 65 yaş üstüne toplu ulaşım ücretli oldu? İşte detaylar...

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: ‘Stratejimiz tüm unsurlarıyla uygulanmaya devam edecek’

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası’nın adımlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, “Merkez Bankası, fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir biçimse kurumsallaşması için Liralaşma Stratejisi’ni tüm öğeleriyle beraber uygulamaya devam edecek” dedi

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Yunus Büyükkuşoğlu müze açıyor!

Farplas olan Fark Holdingin kurucusu ve onursal başkanı Yunus Büyükkuşoğlu Bodrum'da müze açmaya hazırlanıyor.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze olacak!

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi yaşayan müze olacak.

Sivişoğlu Karasu ulaşım Haberi

Sivişoğlu Karasu ulaşım

Yüzme havuzu ,çocuklar için  mini aqua park’ın yanı sıra kafeterya fitnes salonu ve sauna gibi sosyal tesisleri ve çocuk parkı, yürüyüş parkurları özel peyzaj alanları ile tatilin keyfini doyasıya yaşayacağınız Life Park ve Green Park Projeleri  denize 150 metre mesafede bulunuyor.

Isı yalıtımı, 1.sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılan projelerde, yaz-kış güvenlik personeli,kapalı devre kamera sistemi ile huzurlu bir tatil geçirmeniz sağlanıyor. 

Ayrıca ;  Havuzsuz , Sosyal Aktivitesiz , Aidatsız olarak tasarlanan site konsepteleri ile de size sadece metrelerce uzaklıkta olan deniz , kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz .

Hemen  teslim 1+1 ve 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin olduğu projelerde sınırlı sayıdaki dairelerin fiyatları 43 500tl den başliyor. 

Banka kredisine uygun olan konutlarda farklı ödeme koşulları da sağlanabiliyor.

İstanbul’a 180 km mesafede olan Karasu...