14 / 05 / 2024

Sivrihisar-Polatlı karayolu ne zaman bitecek

Sivrihisar-Polatlı karayolu ne zaman bitecek

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

2012'de Esenyurt'ta hizmete sunulan ve E-5 karayolu üzerinde yükselen Marmara Park AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde!

Antalya-Burdur karayolu üzerine yapılması planlanan Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Kumluca-Kemer karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kumluca-Kemer karayolunun tamamlanması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Göksun-Elbistan karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kahramanmaraş ilindeki Göksun-Elbistan karayolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş Göksun karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kahramanmaraş Göksun karayolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Ankara Polatlı'daki AVM satışa çıkarılıyor!

Ankara İli, Polatlı İlçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan 2 katlı Alışveriş Merkezi satışa çıkarılıyor. Ankara Polatlı'daki AVM için 6 Nisan Cuma gününe kadar teklifler alınacak. 

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayoluna ilişkin 4 sorun mecliste!

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Samandağ-Arsuz karayolu ne zaman tamamlanacak?

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Samandağ-Arsuz arasındaki karayolu çalışmalarının ne zaman tamamlanacağına ve vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için alınacak önlemlere ilişkin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a yönelik soru önergesi hazırladı.

Sivrihisar-Polatlı karayolu ne zaman bitecek Haberi

Sivrihisar-Polatlı karayolu ne zaman bitecek


CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüksel sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.


Yüksel önergesinde "Eskişehir Sivrihisar ve Ankara Polatlı karayolunun yol yapım çalışmaları bir türlü bitmemiştir. Sivrihisar-Polatlı Karayolunun biran önce yapılması, gerekli bakım ve onarımların gerçekleştirilmesi ve çağımıza uygun yol koşullarının vatandaşlarımızın hizmetine sunulması ivedilikle gerekmektedir." diyerek 4 soru sordu.


Yüksel'in soruları

1- Sivrihisar - Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları bugüne kadar neden tamamlanamamıştır?


2- Sivrihisar - Polatlı karayolu inşaatına ne zaman başlanmış ve ne zaman tamamlanmış olarak sorunsuz hizmet verecektir?


3- Sivrihisar - Polatlı karayolunun bakım ve onarımının ivedilikle tamamlanması adına bir talimatınız olacak mıdır?


4- Sivrihisar - Polatlı karayolu ne zaman çağımıza ve ülkemize yakışır ulaşım koşullarına...