29 / 04 / 2024

Siyahkalem inşaat köy projesi

Siyahkalem inşaat köy projesi

Siyahkalem İnşaat Köy projesi satış süreci başladı. Zekeriyaköy'de 467 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen proje 13 milyar TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Siyahkalem Köy nerede?

Siyahkalem Köy projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Projede 5 farlı tipte konum yer alıyor. Proje 467 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Siyahkalem Köy nerede?

İnşaat maliyetlerindeki yıllık artış Aralık ayında yüzde 78,40’a geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi verilere göre, inşaat maliyet endeksi 2022 yılı Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 1,44, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 78,40 artış gösterdi.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

İnşaat maliyetleri yıllık bazda yüzde 32 arttı!

Merakla beklenen inşaat maliyet endeksi rakamları, Mart 2021'de aylık olarak yüzde 3,44, yıllık olarak ise yüzde 31,97 yükseldi.

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 8,8 düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) sanayi üretimine ilişkine ilişkin verilerine göre Şubat ayında ülkede inşaat üretimi yüzde 8,8 oranında düşüş yaşadı. 

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 12,2 düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis) sanayi üretimine ilişkine ilişkin verilerine göre Ocak ayında ülkede inşaat üretimi yüzde 12,2 oranında düşüş yaşadı. 

2020 yılı 3. çeyrekte inşaat faaliyetleri yüzde 6.4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılı üçüncü çeyrek gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2020 yılı üçüncü çeyreğinde inşaat faaliyetleri yüzde 6.4, gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2.8 arttı.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruluyor!

Bankalar sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruyor. Yeni yapıyla bankalar donuk alacaklarını bilançodan çıkaracak. Şirketler ise tek bir varlık yönetimiyle muhatap olacak.

ABD'de inşaat izinleri yüzde 14,4 artışla 1 milyon 220 bine yükseldi!

ABD'de açıklanan verilere bakıldığında inşaat izinleri yüzde 14,4 artışla 1 milyon 220 bine çıktı.

Batman'da kaçak inşaat yıkımında gerginlik!

Batman Belediyesi'nce kaçak ve riskli olduğu belirlenen inşaatın yıkımı sırasında gerginlik yaşandı. Olay sonucunda bir zabıta yaralandı.

Deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesi yükseldi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesinin yükselmesi, düz demirden nervürlü demire geçilmesi, yapı denetim sisteminin ortaya çıkması gibi önemli uygulamalara geçildiğini söyledi.

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Muğla Bodrum'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu, imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım!

Muğla ilinin Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkımı devam ediyor...

Siyahkalem inşaat köy projesi Haberi

Siyahkalem inşaat köy projesi

Siyahkalem İnşaat ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Siyahkalem Köy projesi 467 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 5 farklı tipte daire bulunuyor. 


Siyahkalem İnşaat Köy projesi daire sayısı 1.167 olarak belirlendi. 13 milyar TL yatırımla inşa edilen projede 15 bin metrekarelik alan kiralanabilir, 50 bin metrekarelik alan ise konut alanına ayrıldı.


Siyahkalem İnşaat Köy projesi metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Projede 2 tenis kortu, 4 basketbol sahası ve 3 açık yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Siyahkalem Köy projesi lokasyon olarak  Maslak 'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika, Sarıyer İDO'ya 10 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.


Apartman dairesinin, çift dubleks dairelerin, sıra evlerin, ikiz villaların ve müstakil villaların yer aldığı Siyahkalem İnşaat Köy projesi,...