03 / 05 / 2024

Siyahkalem Köy fiyat

Siyahkalem Köy fiyat

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek.

Siyahkalem KÖY'nin yüzde 60'ı satıldı!

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nde Kasım ayına özel bir kampanya düzenlendi.

Siyahkalem Köy'de kampanya!

Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut GYO güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi’nde Kasım ayına özel bir kampanya düzenlendi.

Siyahkalem Köy'de 1.167 konut yer alacak!

Siyahkalem Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO ortaklığında Zekeriyaköy'de geliştirilen Köy projesinde 2. Etap konutların temeli yıl sonuna kadar atılacak.

Siyahkalem Köy'ün ilk etabının temeli atıldı!

Siyahkalem'in, İstanbul Zekeriyaköy'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ortaklığı ile 467 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştireceği 1.3 milyar liralık KÖY projesinin ilk etabının temeli atıldı.

Siyahkalem Köy'de 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2 farklı ödeme seçeneğinin uygulandığı Siyahkalem Köy projesinde yer alan dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan daire seçenekleri akıllı evlerden meydana geliyor.

Siyahkalem Köy'de doğayla bütünleşmiş bir hayat sizleri bekliyor!

Zekeriyaköy'de yemyeşil coğrafyası ile doğa içinde rahat bir yaşam sürmek isteyenlerin tercih edeceği Siyahkalem Köy projesi kapsamında lansmana özel fiyat seçenekleri için acele edin...

Siyahkalem ve Emlak Konut GYO ortaklığındaki Köy projesi satışta!

Siyahkalem ile Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Zekeriyaköy'deki Köy projesi satışa çıktı. Siyahkalem'in ilk gayrimenkul geliştirme projesi olan Köy projesinin yatırım değeri 1.3 milyar TL olarak belirlendi.

Siyahkalem Köy görücüye çıktı!

Zekeriyaköy'de 467 bin metrekarelik alanda farklı yaşam stillerine göre farklı tiplerde tasarlanmış ve doğayla uyum içerisinde projelendirilen 1.167 konut ve çarşıdan oluşan KÖY Projesi'ni Konut GYO ile ortaklığıyla Siyahkalem hayata geçiriyor.

Tatile çıkamayanlar dikkat! Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022  güncel fiyat listesi nedir? İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde tatil fiyatları sürekli güncellenerek resmi internet sitesinde duyuruluyor. Peki, İhlas Armutlu Tatil Köyü fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Nefes Assos Köyü fiyat listesi!

Nefes Assos Köyü fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Nefes Assos Köyü fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Fikirtepe Uplife Kadıköy fiyat listesi Şubat 2018!

Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi hedeflenen Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor..

Fikirtepe Uplife Kadıköy fiyat bilgisi 2018!

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Evleri'nde fiyatlar 526 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel planı da hazırlanıyor..

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyat ve ödeme şekli!

Fikirtepe Uplife Kadıköy projesinde ev fiyatları 526 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Elite Concept Kadıköy fiyat 2018!

2018 yılında teslim edilecek olan Kadıköy Elite Concept projesi Şua İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 785 konut ve 26 ticari birimden meydana geliyor. İşte Elite Concept Kadıköy fiyat 2018...

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy fiyat listesi 2017!

Yenitepe Kadıköy projesinde toplam 1.100 daire ve ticari alanlara yer veriliyor. Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy fiyat listesi 2017 kapsamında projedeki daireler 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Siyahkalem Köy 3. Etap ödeme kampanyası 2017!

Siyah Kalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesi 1.3 milyar TL yatırım değeriyle yükseliyor. Projede “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası uygulanıyor...

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası!

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası başladı. “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek.

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyat ve ödeme planı!

Fikirtepe Uplife Kadıköy projesi 650 daire ve 25 mağazadan oluşuyor. Proje Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyat ve ödeme planı...

Siyahkalem Köy fiyat Haberi

Siyahkalem Köy fiyat

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek. 467 bin metrekarelik alan üzerinde ve bin 167 konuttan oluşan Köy Projesi'nde ayrıca 15 bin metrekarelik bir çarşı da bulunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için anlaşmalı banka ve finans kuruluşları tarafından 60 ay vadede yüzde 0.38, 120 ay vadede ise yüzde 0.75'lik oranlarla avantajlı konut kredisi imkânı sunuluyor. Satışa çıktığı günden bu yana konutlarının yüzde 60'ının satışının tamamlandığı projede teslimatların 2017 yılının ilk yarısında başlaması bekleniyor. 



Yeni...