30 / 04 / 2024

Siyahkalem Köy konutları

Siyahkalem Köy konutları

Siyahkalem ile Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Zekeriyaköy'deki Köy projesi satışa çıktı. Siyahkalem'in ilk gayrimenkul geliştirme projesi olan Köy projesinin yatırım değeri 1.3 milyar TL olarak belirlendi.

Siyahkalem Köy projesi!

Siyahkalem Köy projesi 420 tane apartman dairesi, 584 tane çift dubleks daire, 74 tane sıra evler, 68 tane ikiz villa ve 21 tane müstakil villadan meydana geliyor.

Siyahkalem Köy telefon numarası!

Siyahkalem Köy projesinde 5 farklı tipte konut bulunuyor. Metrekare birim fiyatının 5 bin 500 TL'den başladığı projede satışlar başladı. İşte Siyahkalem Köy telefon numarası...

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Uplife Kadıköy Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy Evleri'nde konut fiyatları 526 bin TL'den başlıyor..

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Siyahkalem Köy 3. Etap ödeme kampanyası 2017!

Siyah Kalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesi 1.3 milyar TL yatırım değeriyle yükseliyor. Projede “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası uygulanıyor...

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası!

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası başladı. “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek.

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları!

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Uplife Kadıköy Konutları 1+1'den 3+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor...

Uplife Kadıköy Konutları ödeme koşulları!

Uplife Kadıköy projesi toplam 650 daire ve 25 mağazadan meydana geliyor. Projede daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor...

Uplife Kadıköy Konutları ödeme seçenekleri!

Uplife Konut Projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 525 bin TL'den başlıyor...

Siyahkalem Köy projesi bir ayda 104 milyon TL ciro yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıüı'nın başlattığı Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası'na KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, 104 milyon lira ciro elde etti.

Köy Evleri Zekeriyaköy fiyat listesi!

Köy Evleri Zekeriyaköy fiyat listesi 689 bin TL'den başlayarak değişiyor. Siyahkalem Köy projesinde teslimler Haziran 2018'de gerçekleştiriliyor...

Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi!

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Siyahkalem Köy projesi 1.167 adet konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından oluşuyor. İşte Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi..

Siyahkalem Köy konutları Haberi

Siyahkalem Köy konutları

SİYAHKALEM'DEN İSTANBUL'UN KÖYE DÖNÜŞ PROJESİ 


Siyahkalem ile Emlak Konut GYO ortaklığının Zekeriyaköy bölgesindeki projesi 'KÖY' görücüye çıktı. Doğayla uyumlu bir konseptte geliştirilen proje, Köy Çarşısı ile dikkat çekiyor.


Siyahkalem Mühendislik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Zekeriyaköy'deki KÖY projesi satışa çıktı. Doğayla uyum içerisinde projelendirilen KÖY projesi, 1.167 konut ve 15 bin metrekare kiralanabilir alana sahip açık hava konseptli bir çarşıdan oluşuyor. Siyahkalem'in ilk gayrimenkul geliştirme projesi olan Köy'ün yatırım değeri ise 1.3 milyar TL.


5 AYRI KONUT TİPİ 


3 ve 11 Mayıs 2012 tarihinde halka açık iki oturum halinde gerçekleştirilen Emlak Konut GYO ihalesinde en yakın rakibinden toplam gelirde 72 milyon TL ve arsa bedeli olarak ise en yakın rakibinden 33 milyon 400 bin...