30 / 04 / 2024

Siyahkalem Köy yatırım bedeli

Siyahkalem Köy yatırım bedeli

Siyahkalem Köy projesi 420 tane apartman dairesi, 584 tane çift dubleks daire, 74 tane sıra evler, 68 tane ikiz villa ve 21 tane müstakil villadan meydana geliyor.

Siyahkalem Köy 1.3 milyar TL yatırımla hayata geçiriliyor!

Emlak Konut GYO ve Siyahkalem Mühendislik ortaklığında 1.3 milyar liralık 'köy’ kuruluyor. 2018'de tamamlanacak projede fiyatlar 550 bin liradan başlıyor. Projede satış süreci başladı.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Peter Umundum, şirketin dijitalleşme, otomasyon ve verimlilik ile büyük kazanımlar sağladığını belirterek, kısa vadede yurt içi operasyonlarına yönelik 1 milyar liralık bir yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Elektronik şirketi Micron'dan 500 milyarlık dev yatırım

Micron Technology 17 Mayıs Çarşamba günü yaptığı, Japon hükümetinin desteğiyle önümüzdeki birkaç yıl içinde aşırı ultraviyole (EUV) teknolojisine 500 milyar yen'e (3,7 milyar ABD Doları) kadar yatırım yapmayı planladığını söyledi.

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Hosseınloo tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Darıush Sobh Rakhshankhah tarafından kuruldu.

150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Libya ve Türkiye arasında toplamda 4 milyar dolarlık bir ticaret hacmi olduğunu belirtti. Karanfil, Libya'da Türk iş insanlarını bekleyen ortalama 150 milyar dolarlık bir yatırım potansiyeli olduğunu dile getirdi

Amerikalı çip üreticisi Micron'dan 40 milyar dolarlık büyük yatırım

Yarı iletken sektörünün büyük isimlerinden Micron, 40 milyar dolarlık bir yatırım paketi açıkladı.

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Hani Andijanı tarafından kuruldu.

Siyahkalem Köy yatırım bedeli Haberi

Siyahkalem Köy yatırım bedeli

13 milyar lira yatırımla Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Siyahkalem Köy projesi, Siyahkalem İnşaat ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 


5 farklı tipte villalara yer verilen Siyahkalem Köy projesi Maslak 'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika, Sarıyer İDO'ya 10 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Siyahkalem Köy projesi 1.167 tane daire bulunuyor. 467 metrekare alan üzerinde yükselen projede apartman dairesi, çift dubleks daireler, sıra evler, ikiz villalar ve villalar mevcut.


50 bin metrekarelik alanın konuta, 15 bin metrekarelik alanın ise kiralanabilir alana ayrıldığı Siyahkalem Köy projesi içerisinde 1,600 metrekare otopark, 1.600 metrekare spor alanı ve 400 metrekarelik kafeterya alanı bulunuyor.


Siyahkalem Köy projesi daire fiyatları metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.


Siyahkalem Köy iletişim

Tel: 0212...