31 / 07 / 2024

siyasi iskirar mega projeleri etkileyecek

siyasi iskirar mega projeleri etkileyecek

Pazar günü yapılacak genel seçimlerde sandıktan, son 13 yılda sağlanan siyasi ve ekonomik istikrarın devamı yönünde çıkacak sonuç, 2023 hedeflerine katkı yaparken, Türkiye’yi sıçratacak mega projelerin de devam etmesini sağlayacak.

İngiltere'nin mega projeleri suya düşüyor!

Financial Times gazetesinin bugün yayınlanan sayısında İngiltere'nin mega projelerinin "fon ve siyasi vizyon eksikliği nedeniyle suya düştüğü" yazıldı.

Türkiye, mega projelerle gelişiyor!

Türkiye’nin her karışının ulaşılabilir kılınması için, dünyanın ilgiyle takip ettiği, ileri teknoloji ve kaynak gerektiren mega projeler hayata geçiriliyor. Mega projelerle Türkiye’nin çehresi değişiyor.

Mega siteler gençlere yeni iş kapısı oldu!

TOBB'un Milli Eğitim Bakanlığı'nın onayıyla başlattığı "Site ve Apartman Yöneticiliği Sertifika Programı" nı tamamlayıp sertifika alan kursiyerler, büyük kentlerdeki mega sitelerde iş bulabilecek. İşte ayrıntılar...

Lütfi Elvan: Yeni dönemde mega projeler tamamlanacak!

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, yeni dönemin Türkiye açısından tarihi fırsatlar sunduğunu belirterek, "Bu dönem büyük ölçekli mega projelerin tamamlandığı ve yeni projelerimizin başlatıldığı bir dönem olacaktır" dedi.

TÜGVA Kayseri Temsilcilliği, mega projeleri inceledi!

Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri Temsilcilliği İstanbul'da gerçekleşen mega projeleri yerinde inceledi. Abdullah Karaağaç, "Projelerine yolculuk fikri üniversite öğrencilerine Türkiye'nin inşaat sektöründe geldiği noktayı göstermek üzerine doğdu" dedi.

64. hükümet programındaki mega ulaştırma projeleri hayata geçecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. hükümetin programını açıklandı. Programda başta İstanbul’da olmak üzere mega ulaşım projeleri yer aldı. İşte 64. hükümet programındaki büyük ulaştırma projeleri:

Mega ulaşım projeleri 64. Hükümet Programı'nda görüşüldü!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. Hükümetin programını açıklandı. Programda mega ulaşım projeleri ise dikkati çekti.

Yeşilköy Mega Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilköy Mega Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Osman İlkmen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murat Akbaba Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Bakırköy'de kuruldu.

Marina Ankara mega maketi ile büyük bir ilgi gördü!

Ankara’nın marinalı ilk ve tek konut projesi Marina Ankara’nın mega maketi, 15 Kasım Pazar günü yeni açılan tanıtım ofisinde görücüye çıktı.

Siyasi belirsizlik yatırımcıyı ve tüketiciyi vazgeçirmedi!

Dünyanın önde gelen ticari gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, yılın 3’üncü çeyreğine ilişkin raporda, siyasi belirsizlik ile terör sorununun tüketici ve yatırımcıyı vazgeçirmediğini ortaya koydu.

Davutoğlu'ndan Japon Başbakanı'na mega proje çağrısı!

Türk-Japon İş Forumu'nda konuşan Başbakan Davutoğlu, "Japonlar'ı Türkiye'nin mega projelerinde görmek istiyoruz" dedi. Japon Başbakanı Abe ise yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin arttığını söyledi. İşte görüşmenin ayrıntıları...

Japonlar'ı Türkiye'nin mega projelerinde görmek istiyoruz!

Türk-Japon İş Forumu'nda konuşan Başbakan Davutoğlu, "Japonlar'ı Türkiye'nin mega projelerinde görmek istiyoruz" dedi. Japon Başbakanı Abe ise yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin arttığını söyledi

Siyasi belirsizlik turizm yatırımlarını engelledi!

Avrupa-Türkiye Turizm Konseyi Başkanı Baraner, haziran ayından sonra yaşanan siyasi belirsizliğin olumsuz faktörlerden biri olduğunu belirterek, her alanda olduğu gibi turizm alanındaki yatırımları da engellediğini söyledi.

siyasi iskirar mega projeleri etkileyecek Haberi

siyasi iskirar mega projeleri etkileyecek

Türkiye, pazar günü geleceğini seçmeye hazırlanıyor. Türkiye’ye sınıf atlacak 2023 hedefleri ve mega projelerin devamı için gerekli olan siyasi istikrarın devamı 1 Kasım seçimlerinin önemini daha da artırıyor.


1 Kasım seçimleri, istikrar getiren 3 Kasım 2002 seçimleri gibi sonuçlanırsa Türkiye’nin 2023 hedeflerine de katkı sunacak.


100 MİLYAR $’LIK PROJELER


Uzmanlar, seçimlerin hem 78 milyon vatandaş hem de yatırımcılar açısından özel önem taşıdığını ifade ederek sandıktan tek parti iktidarı çıkmasının mega projelerin devam ettirilmesinin yanı sıra Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşılmasına da katkı sağlayacağını ifade ediyor. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak toplamda 100 milyar doları aşan projelere ilişkin yatırımlar hız kazanacak. 2023 hedefleri kapsamında Türkiye’nin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesi yer alıyor. GSYİH’nın 2 trilyon dolara, kişi başı milli gelirin 25 bin dolara çıkarılması...