15 / 05 / 2024

SK Konut

SK Konut

SK Konut Endüstrisi Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi, Mir Serdar Kianni, Sinan Seven tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Ataköy Marina Park'ta kuruldu.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artarken bitirilen konut sayısı düştü!

ABD İstatistik Bürosu ile İskân ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı, Ekim 2023’e yönelik konut inşaat istatistiklerini kamuoyuyla paylaştı. Söz konusu verilere göre Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artış gösterirken, bitirilen konut sayısı ise düşüş gösterdi.

Üsküdar'daki 200 bin konutun yarısı 2024'te yenilenmiş olacak!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul'da çalışmalar hızlandırıldı. İstanbul'un eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da kentsel dönüşümün radarına girdi. İlçede 10 yılda 30 bin konut yenilendi. 200 bin konutun yarısı ise 2024'te yenilenmiş olacak.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi 40 adet konut satacak! Konut fiyatları tek tek belli oldu!

İstanbul ili, Üsküdar Belediye Başkanlığı’na ait 40 adet konut satışa çıkarıldı. Açık artırma ile satılacak konutların ihalesi 9 Kasım’da yapılacak.

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çengelköy'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı Çengelköy Güzeltepe'de yer alan 1.436,57 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihaleye ilişkin tüm detaylar...

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

SK Konut Haberi

SK Konut

SK Konut Endüstrisi Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi, Mir Serdar Kianni, Sinan Seven tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


SK Konut Endüstrisi Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


SK Konut Endüstrisi Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi adres: Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Ataköy Marina Park Kat:2...