02 / 05 / 2024

Skylife

Skylife

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, 2013 yılında ilave 33 yeni uçuş noktası planladıklarını belirtti

Skylife Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skylife Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Habip tarafından kuruldu.

Çağan Irmak: Seferihisar çok şiirsel, çok ben!

Yönetmen Çağan Irmak, çocukluğunun geçtiği ilçeyi 'SkyLife' dergisine anlattı: Seferihisar benim için çok şiirsel, çok ben... Ünlü yönetmen Çağan Irmak çocukluğunun geçtiği 'Seferihisar'ı Türk Hava Yolları'nın dergisi SkyLife'a anlattı

Skylife Haberi

Skylife


     THY'den yapılan açıklamaya göre, Kotil, THY'nin dergisi Skylife'a şirkete yönelik değerlendirmelerde bulundu. Önlerindeki en önemli hedefin Avrupa'nın ilk beş yıldızlı hava yolu şirketi olmak olduğunu kaydeden Kotil, tüketicilerin 2013 yılında farklı bir THY ile karşılaşacağını aktararak, 2003 yılından bu yana büyümesini sürdüren THY'nin bu yılı hedeflediği yolcu sayısını geçerek yaklaşık 40 milyonla tamamlayacağını ifade etti. 

     Bu sonucun THY'yi yolcu sayısı bakımından Avrupa'da 3'üncülüğe taşıdığını kaydeden Kotil, 2003 yılından itibaren yurt içi 11, yurt dışı 95 yeni noktaya uçuş başlattıklarını dile getirdi. 

     Bu ay içinde açacakları 10 yeni hatta uçuş ağının 217 şehre yükseleceğini vurgulayan Kotil, ''2013 yılında ise ilave 33 yeni uçuş noktası planlıyoruz. Halihazırda 92 ülke ile dünyanın en çok ülkesine uçan hava yoluyuz....