12 / 05 / 2024

Sleurs Marc Jan Maria

Sleurs Marc Jan Maria

Birlik Group Uluslararası Proje Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Mutlu, Sleurs Marc Jan Maria tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu.

Petr Jan Kalaş kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Petr Jan Kalaş kimdir? Petr Jan Kalaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Petr Jan Kalaş'ın eğitim hayatı  nasıldı?  İşte Petr Jan Kalaş'ın hayatına dair merak edilenler.

Landmark Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Turkey Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Saghır Jan tarafından kuruldu.

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Marc Sanchez Villenna ve Hilal Ş.Sanchez Villena ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kira ve ev fiyatları için yeni hamleyi duyurdu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başjanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı’ndaki ’60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

Albeaıjan Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Albeaıjan Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Waleed Y A E Albeaijan tarafından kuruldu.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Marc Robert N. Wilmots tarafından kuruldu.

Instagram'da kredi kartıyla alışveriş yapma dönemi başladı! Özellik nasıl kullanılacak

Sosyal medya platformu Instagram'a kredi kartıyla alışveriş yapma özelliği getiriliyor. Söz konusu yeni düzenlemeyi Meta CEO'su Marc Zuckerberg duyurdu. Instagram kullanıcıları küçük işletmelerden bu yolla sipariş verebilecek.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Marc Robert N. Wılmots tarafından kuruldu.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

Ssturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ssturk Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alı Saeed, Khawaja Samnan Saeed ve Saghır Jan ortaklığında kuruldu.

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 46 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zdzıslaw Andrze Janık tarafından açıldı.

Hsp World Emlakçılık Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsp World Emlakçılık Ve İthalat İhracat Ticaret Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de   150 bin TL sermaye bedeli  Habıb   Saffarpoortamıjanı, Hossein Peirovi, Meysam Hamrahı tarafından  kuruldu.

Millyarder Marc Lore, 400 milyar dolarlık ütopik kent inşa ediyor!

Amerikalı milyarder Marc Lore, ülkesinde 5 milyon nüfuslu yeni bir şehir inşa etmek için harekete geçti. Projenin tamamında Projenin kapsamında 40 senede kent nüfusunun 5 milyon kişiyi bulması planlanırken, maliyetinin de 400 milyar doları geçeceği öngörülüyor.

Sleurs Marc Jan Maria Haberi

Sleurs Marc Jan Maria
Birlik Group Uluslararası Proje Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Mutlu, Sleurs Marc Jan Maria tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 


Birlik Group Uluslararası Proje Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak 3-Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret...