01 / 05 / 2024

Instagram'da kredi kartıyla alışveriş yapma dönemi başladı! Özellik nasıl kullanılacak

Instagram'da kredi kartıyla alışveriş yapma dönemi başladı! Özellik nasıl kullanılacak

Sosyal medya platformu Instagram'a kredi kartıyla alışveriş yapma özelliği getiriliyor. Söz konusu yeni düzenlemeyi Meta CEO'su Marc Zuckerberg duyurdu. Instagram kullanıcıları küçük işletmelerden bu yolla sipariş verebilecek.



Facebook tarafından satın alınan Instagram platforma DM üzerinden alışveriş yapılabilmesi için yeni özellikler getireceğini açıkladı.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg şirketin Instagram'da yeni bir "sohbette ödeme" özelliği başlattığını duyurdu. Bu yeni özellik ile kullanıcılar, Amerika Birleşik Devletleri'nde Instagram'da küçük işletmelerden ürün satın alabilir ve siparişleri doğrudan mesaj yoluyla takip edebilecek.

Instagram'ın kullanıma açacağı yeni özelliği kullanmak için kullanıcılar, satın almak istedikleri nitelikli küçük işletmeye doğrudan mesaj göndererek başlayabilecek. Kullanıcılar aynı sohbet dizisinde daha sonra ödeme yapabilecek, siparişlerini takip edebilecek ve işletmeye herhangi bir takip sorusu sorabilecek.

 Instagram da kredi kartıyla alışveriş yapma dönemi başladı! Özellik nasıl kullanılacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön