24 / 07 / 2024

Smart Sales ev seçimi

Smart Sales ev seçimi

İNŞAAT Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın’ın geliştirdikleri gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² ( Smart Sales ) ev almaya karar verenlerin işini kolaylaştıracak.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımlar, bu airfryer eliniz kolunuz olacak! Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Bir kaşık yağ ile patates kızartması, balık, tavuk hatta kek pişiren Xiaomi Mi Smart airfryer, ev hanımlarının da, pratik mutfak cihazlarını sevenlerin de son dönemdeki gözde aleti. Peki Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? Fiyatı ne kadar, kaç TL?

LG’nin 126 Ekran Ultra Smart TV’si indirime girdi mi? 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi

LG’nin 50 inç – 126 ekran TV’si ev sineması havası veren ekran boyutuyla, net ve hassas görüntünün keyfini çıkarmak için 4k olmayan içerikleri büyük UHD ekranda izleme olanağı veriyor. Uydu alıcılı ve 4K teknolojili LG Smart TV fiyatı ne kadar, kaç TL? LG 126 ekran TV indirime girdi mi? İşte detay

Sur Çelik Kapı, Smart ile modern bakış açısını evlerinize taşıyor!

Sur Çelik Kapı, fonksiyonellik, güvenlik ve görselliği bir bütün olarak sunduğu Smart ile modern bakış açısını evlerinize taşıyor. Smart, ev dekorasyonlarında yılbaşı havasını yakalamak isteyenlerin tercihi oluyor.

Uluslararası Smart City Expo İstanbul yarın kapılarını açıyor!

İstanbul yeni teknoloji ve uygulamalarda artık referans oluyor. Dünya şehirleri İstanbul’un kullandığı uygulamaları seçiyor. İstanbul ayrıca yarın başlayacak şehircilik Expo’su Smart City’ye ev sahipliği yapacak

ISAF Smart Home Fuarı sektör profesyonellerini buluşturacak!

Önde gelen iletişim teknolojileri şirketlerinden Bircom, ISAF Smart Home Fuarı ile farklı sektörlerden profesyonellerle buluşmaya hazırlanıyor. Bircom, ISAF’ta 2N markalı akıllı ev, güvenlik ve iletişim çözümlerini tanıtacak.

Smart Sales, Emlak Fuarı’na özel yüzde 35 indirimle satılıyor!

Hasan Bursalıoğlu “Fuar için hazırladığımız yüzde 35’ lik indirim kampanyamız, katılımcı firmalar ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Kampanyamız fuar süresince devam edecek” dedi.

Smart Sales Emlak 2014 Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşuyor!

EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, geliştirdikleri gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales) ile yatırımcılarla buluşuyor.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı yazılım programı S2 görücüye çıktı!

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün büyüyen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını görücüye çıkarttılar...

S2 satış ofislerinde yeni dönem başlatacak!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörinün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın'dan gayrimenkule özel yazılım!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.

Smart Sales ile ev seçimi kolaylaşıyor!

İNŞAAT Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın’ın geliştirdikleri gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² ( Smart Sales ) ev almaya karar verenlerin işini kolaylaştıracak.

S2 ile satış ofislerinde yeni bir dönem başlıyor!

İnşaat mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programım tanıttı. Program sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor.

Smart Sales ev seçimi Haberi

Smart Sales ev seçimi

BLAB Yazılım ve Teknoloji tarafından geliştirilen sistem gayrimenkul şirketlerine ve konut alıcısına hitap ediyor. Yazılımın 15 Ağustos’ta piyasaya çıkacağını belirten Hasan Bursalıoğlu, “Bu yazılım ile satış ofisine gelen müşteri profili onu en iyi anlayan satış temsilcisi ile eşleştirilecek. Kararsız kalan müşteriye özel bir web sitesi kurulacak. Müşteri istediği zaman ilgilendiği evin planına, ödeme seçeneğine tek tuşla bakacak. Evin odalarını gezip, manzarasını görecek. Hatta şantiye çalışmalarını takip edecek” dedi. Konut projelerinin maketleri için de bir çalışma yaptıklarını belirten Burak Yangın; “Makette her ev tipine, evin satışa açık olup olmadığına göre bir renkle ışık veriliyor. Yüzlerce seçenek içinde talebe uygun evler belirleniyor ve kafa karıştırmadan ev sahibi alıcısı ile buluşuyor” diye...