06 / 07 / 2024

Snc İnan Yapı Denetim Limited Şirketi adres 

Snc İnan Yapı Denetim Limited Şirketi adres 

Snc İnan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yusuf Kam İnan tarafından kuruldu.

Yapı ruhsatı alınan konutların büyüklüğü azalırken, Ahmet Büyükduman'dan çarpıcı tespit geldi: Konutta da şirinkflasyon!

Yapı ruhsatı alınan konutların büyüklüğü azalırken,  Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Ahmet Büyükduman'ın X hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Maaşlara artış, Doktorlara vergi, 2/B arazilerinin satışıyla ilgili yeni düzenleme! AK Parti'den bomba vergi paketi

AK Parti, TBMM'ye Hazine Taşınmazları ve KDV’ye ilişkin yeni teklif verdi. 41 maddeden oluşan teklife göre Yapı Kayıt Belgesi alınan yapıların üzerinde bulunduğu Hazine taşınmazlarının satışına ilişkin başvuru süresinin uzatılması ve peşin ödemelerde indirim yapılması öngörülüyor.

Tuzla Tepeören imar kararlarına yargıdan iptal kararı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Tuzla Tepeören'de, 240 dönüm arazi için alınan yapılaşma kararı yargı tarafından iptal edildi.

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı TBMM'de!

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi'nden Kültürpark açıklaması!

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi, Kültürpark için "Korunması konusunda mutabık kalınan yapılar dışında, tüm yapıların alandan ivedilikle uzaklaştırılması ve tüm inşaat faaliyetlerinden kaçınılması olmazsa olmazımızdır" açıklamasında bulundu.

Satın alınan evde gizli ayıp varsa ne yapılmalı?

Gayrimenkul satın alırken görülecek ayıplar açık ayıptır, kullanmaya başladıktan sonra ortaya çıkan ayıplar ise gizli ayıp. Peki satın alınan evde gizli ve açık ayıp varsa ne yapılmalı?

Snc İnan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Snc İnan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yusuf Kam İnan tarafından kuruldu.

Silivri'de tehlike arz eden metruk yapılar yıkılıyor!

Silivri Belediyesi, tarihi Mimar Sinan Köprüsü Koruma Alanı Sınırı içerisinde bulunan ve yıkım kararı alınan yapı ile Fener Mahallesinde tehlikeli olan yapıları yıktı...

Nan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Topçu tarafından kuruldu.

Hazine'ye ait taşınmazların satışına ilişkin esaslar belirlendi!

Yapı Kayıt Belgesi alınan yapıların bulunduğu Hazine'ye ait taşınmazların, Yapı Kayıt Belgesi sahiplerine satışına ilişkin esaslar belli oldu.

İmar barışına kentsel dönüşüm ayarı!

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı kapsamında imar barışı uygulamasıyla kayıt altına alınan yapılar için güçlendirme çalışmaları yapılacak.

Snc İnan Yapı Denetim Limited Şirketi adres  Haberi

Snc İnan Yapı Denetim Limited Şirketi adres 

Snc İnan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yusuf Kam İnan tarafından kuruldu.

Snc İnan Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

Adres: Kayışdağı Mah.Akyazı Cad. No:86/2...