05 / 05 / 2024

Soçi Olimpiyat Köyü projesi

Soçi Olimpiyat Köyü projesi

Rusya'nın devam eden yatırımlarının özellikle bu ülkede tecrübe sahibi Türk müteahhitlik firmaları için önemli olduğunu vurgulayan Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, pazarın önümüzdeki dönemde öneminin daha da artacağına işaret etti..

Ant Yapı Soçi Olimpiyat Köyü projesini tamamladı!

Rusya’nın Soçi kentinde inşatına başlanan 3600 odalı 3 ve 4 yıldızlı otel ve apart oteller, idari bina, spor kompleksleri ve sosyal alanlardan oluşan Soçi Olimpiyat Köyü projesi rekor sürede tamamlamış durumda...

Martta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 2024 yılı Mart ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Mart ayında konut arayanların yüzde 45’i kiralık yüzde 55’i satılık konut aradı

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

So Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

So Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi  bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olena Khudıakova ve Sergıy Kolısnychenko ortaklığında kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de hayata geçirdiği Dekar Kıyıbahçe Projesi’nin 6. etabı satışa çıktı.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy), 1791 ada 2 parsel Sosyal Tesis Üstyapı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı.

KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde  (Köy Zekeriyaköy) kısmi geçici yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy Zekeriyaköy), 1791 Ada 2 Parsel 38 Nolu Apartman Bloğu ile Bu Bloğa Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Kıyı kanunu değişikliğiyle deniz kenarına iskele yapımı kısıtlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Kıyı Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmelik'te yapılan değişiklikle kıyılarda güneşlenme, denize girme, sportif amaçlı rekreaktif iskelelerin yapımına standart getirildi. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesi için 299.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin (KÖY) sözleşmesi Özbek İnşaat ile 299 milyon 253 bin TL'ye imzalandı.

Haliç kıyısındaki arazinin imar planı iptal edildi!

İBB'nin kat yüksekliğini önce 10’a daha sonra 6’ya indirdiği Haliç kıyısındaki araziyle ilgili plan değişikliği İstanbul 10. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi...

Soçi Olimpiyat Köyü projesi Haberi

Soçi Olimpiyat Köyü projesi

Rusya'nın devam eden yatırımlarının özellikle bu ülkede tecrübe sahibi Türk müteahhitlik firmaları için önemli olduğunu vurgulayan Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, pazarın önümüzdeki dönemde öneminin daha da artacağına işaret etti. Türk müteahhitlerinin Rusya'da ağırlıklı olarak özel sektör ile iş geliştirdiğini söyleyen Okay, ikili ilişkilerin gelişmesiyle büyük çaplı devlet ihalelerinde yer alabileceklerine dikkat çekti. Okay, "Özellikle güçlü bir komşumuz olan Rusya'da ikili ilişkilerin daha çok geliştirilmesi ile çok büyük işlere imza atabiliriz ki bunlar büyük devlet ihaleleri olabilir. 


İkili ekonomik ilişkiler ile bu işlerin bedelleri, gaz petrol gibi yeraltı kaynaklar karşılığı tahsil edilebilir. Burada özellikle gümrük, lojistik, istihdam konularında karşılaştığımız sorunların çözümünde devletlerarası ikili ilişkilerin çok iyi yönetilmesi ve geliştirilmesi gerekir" şeklinde konuştu. Okay, Ant Yapı'nın ilk yurtdışı faaliyetlerine...