18 / 05 / 2024

soçi olimpiyatlarında trenler bedavamı olacak

soçi olimpiyatlarında trenler bedavamı olacak

Soçi 2014 Kış Olimpiyatları’nın açılışına iki gün kalırken, tüm hazırlıklar tamamlanmak üzere. Rusya Demiryolları, Kış Olimpiyatları’na gelen sporcu ve misafirlerin daha kolay seyahat edebilmesi için raylı ulaşım sistemlerin ücretsiz olacağını duyurdu...

Konut satışı iki kişi arasında olmamalı: Araya emlakçı girerse tapuda verginin az ödenme durumu ortadan kalkar!

Konut, iş yeri ve arsa gibi gayrimenkullerin satışlarında vergisinin az ödendiği sık sık gündeme geliyor. Piyasa Analisti ve Endüstri Mühendisi Kürşad Bucak, konuya ilişkin çözüm önerisini X sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o öneri ve gelen yorumlar...

Seyitnizam İşçi Blokları'nda ilk imzalar atıldı! 82 daire, 14 bina için kentsel dönüşüm başlıyor!

10 senedir kentsel dönüşüm sürecinde olan Seyitnizam İşçi Blokları’nda ilk imzalar resmen atıldı. Zeytinburnu Belediyesi’nin garantörlüğünde özel sektörle yapılan anlaşmada, toplamda 82 konut yenilenecek ve hak sahiplerine verilecek. İşte ayrıntılar...

Veliefendi İşçi Blokları'nda dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan İşçi Bloklarının kentsel dönüşümü için hak sahiplerinden meydana gelen sözcü bir grup ile yüklenici firma arasında imzalar atıldı.

Miras ortaklığında arabulucuk nasıl işler?

Miras ortaklığının giderilmesinde arabuluculuk süreci, belirli bir işleyişe sahiptir. Bu süreç dava aşamasından önce, dava esnasında ve davadan sonra devreye girer. Dolayısıyla süreci takip etmek gerekir. İşte miras ortaklığının giderilmesi arabuluculuk sürecinin işleyişi hakkında önemli bilgiler...

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Kiralık evlerde iş çığırında çıktı! 20 bin lira gelir bile yetersiz

Fahiş kira artışları milyonlarca kişinin ortak sorunu oldu. İstanbul’da merkezi ilçelerde 2+1 ev kiralamak için hane gelirinin en az 30-60 bin lira bandında olması gerekiyor. Şehrin gelişim çeperlerinde dahi en düşük gelir beklentisi 20-25 bin lira seviyesinde. İşte tüm detaylar...

Soğan fiyatlarında beklenen düşüş geldi! Üretici de tüketici de memnun!

Adana’da 31 Mart itibariyle başlayan soğan hasadı devam ediyor. Toprakları oldukça verimli olan Adana’da toplam 23 bin dönüm arazide soğan ekimi yapıldı. Adana’dan 105 bin ton civarında soğan alınması beklenirken, tahminlerin üstünde rekolteye ulaşıldı.

700 bin işçi zammında yeni gelişme! Tablo baştan sona değişti!

700 bin kamu işçisinin zam pazarlığında sona gelinirken 1 Mayıs tarihi öncesinde sözleşme sürecinin sonlanması bekleniyor. İşçi ve işverenler önceki gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda bir araya geldi. İşte son yaşanan gelişmeler!

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri acilen buraya baksın!

İş Bankası, sahip olduğu Maximum kartıyla müşterilerine hitap eden bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında, İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarından kampanyaya katılan müşterilere maxipuan verileceği duyuruldu.

O ilde fahiş kira artışı yapan 42 kişi hakkında soruşturma!

Konya'da, 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konut kira tutarlarında fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilmiş olan 42 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... Gece gece sizi sevindirecek haber geldi

Market alışverişleri son dönemde cep yakmaya başladı. İş Bankası'nda hesabı olan vatandaşlara ise market alışverişleriyle ilgili güzel bir haber geldi. İş Bankası'nda hesabı olanların bu konuyu detaylı incelemesi gerektiği belirtildi.

Fırsatçılar iş başında! Gayrimenkul uzmanları uyardı! 

Yeni Evim Kampanyası ile ev sahibi olmak isteyen pek çok vatandaş umutlanırken, fırsatçılar da ortaya döküldü. Orta gelir grubu için sıfır konut kampanyasında detaylar netleşmeye başlarken, kampanya ile sağlanan düşük faizli kredi olanağını kötüye kullanmaya çalışan fırsatçılar, ev fiyatlarını adeta

Altında büyük göç başladı! Rüzgar yön değiştiriyor

Batılı yatırımcının altın alımı düşerken, iç piyasalarında altının prim yaptığı Asya ülkelerinde hem sikke hem de mücevherat talebinde artış görülüyor. Mart ayında yaşanan zirvesinden bu yana altın, dolar bazında yüzde 18 değer kaybetti ve bu durum Asyalı alıcıları harekete geçirdi.

soçi olimpiyatlarında trenler bedavamı olacak Haberi

soçi olimpiyatlarında trenler bedavamı olacak


Rusya Demiryolları (RJD) Kış Olimpiyatları’nın yapılacağı Soçi’de 6-23 Şubat arası raylı ulaşım sistemlerin bedava olacağını açıkladı.


Soçi 2014 Kış Olimpiyatları’nın açılışına iki gün kalırken, tüm hazırlıklar tamamlanmak üzere. Rusya Demiryolları (RJD), Kış Olimpiyatları’na gelen sporcu ve misafirlerin daha kolay seyahat edebilmesi için raylı ulaşım sistemlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Soçi’ye gelen tüm misafirler ve kent sakinleri 6-23 Şubat arası raylı sistemlerinden bedava yararlanacak.


Yolcular Soçi-Olimpiyskiy Park, Soçi-Krasnaya Polyana, Adler-Havaalanı, Olimpiyskiy Park – Krasnaya Polyana ve Adler – Krasnaya Polyana hatlarını ücretsiz kullanacak.


Soçi 2014 Kış Olimpiyatları’nın açılış töreni 7 Şubat’ta Fişt Olimpiyat Stadyumu’nda yapılacak.


Pirsus...