20 / 07 / 2024

Şoförsüz minibüs nedir

Şoförsüz minibüs nedir

Fransız hükümeti ve Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Fransız Ligier Grubu’nun geliştirdiği sürücüsüz minibüsün ilk test sürüşü geçen hafta Çin’in Çengdu kentinde düzenlenen 12’nci Michelin Challenge Bibendum etkinliğinde gerçekleşti

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Arnica Tesla Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 6 bin 250 TL! En ucuza nerede satılıyor? İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecekler dikkat! Sizin için Arnica Tesla Plus ET14330 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabileceğinizi araştırdık ve listeledik. İşte Arnica 13 Mart 2023 fiyat listesi..

Rowenta Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Rowenta 12 Mart 2023 fiyat listesi

Çehiz hazırlığında olanlar en ucuz Rowenta ROW RQ3724TR Compact Power Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'yi nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık ve listeledik. İşte detaylar. 

Arnica Mila Antrasit Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'deki indirimi duymadık demeyin! İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Toz Torbasız Elektirikli Süpürge Carrefoursa'da indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Arnica Elektrikli Süpürge Carrefoursa'da ne kadara satılıyor? İşte Arnica 8 Mart 2023 fiyat listesi

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge'de büyük indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu yüksek emiş gücü ve farklı aparatları sayesinde halı ya da zemin üzerinde hiçbir toz bırakmadan etkili temizlik performansı sunuyor. 

İmzasız kira sözleşmesi geçerli mi? Yeni ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kira sözleşmeleri hem kiracı hem de ev sahibi için önem arz etmektedir. Peki imzasız kira sözleşmesi geçerli mi yoksa geçersiz midir? İşte detaylar!

A 101'de Samsung toz torbasız elektrikli süpürge uygun fiyata satışta! Aldın aldın kampanyası 4 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung VC07R302MVB/TR Cyclone Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu yüksek emiş gücü, boşaltılabilir toz haznesi ve Cyclone Force sistemi ile etkili temizlik performansı ortaya koyuyor. 

Profilo PSP5U200 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de yok artık dedirten indirim kampanyası! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo PSP5U200 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu gelişmiş motor gücüyle ihtiyaç duyulan her yerde, sadece tek bir hareketle etkili temizlik performansı sunuyor.

Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Ergo Active Et14340 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle etkili temizlik performansı sunuyor.

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge,120 dk aralıksız çalışması,akıllı navigasyon sistemi ve otomatik şarj özelliği ile üstün performans hizmeti sunuyor.Peki robot süpürgenin özellikleri neler?

Şoförsüz minibüs nedir Haberi

Şoförsüz minibüs nedir

Seri üretime geçen ve şu ana kadar İsviçre’deki Lozan Üniversitesi ile Lyon şehrinden toplam 11 adet sipariş alan bu yüzde 100 elektrikli sürücüsüz toplu taşıma aracı, 6’sı oturabilen 4’ü ayakta olmak üzere 10 kişilik yolcu kapasitesine sahip. Araçta, istenirse ayakta yolcu yerine tekerlekli sandalyenin gireceği otomatik açılıp kapanan rampa da bulunuyor. 3 boyutlu (3D) ileri teknoloji sistemlerinin (ön ve arkada HD kamera) yer aldığı araçtaki otonom sürüşü Robosoft şirketi tarafından geliştirilirken, bu sürüş için ‘GPS İzleme Sistemi’, ‘Görsel rehber’, ‘Çarpışma Algılama Sistemi’ ile SLAM (eşzamanlı yol belirleme ve haritalama) teknolojisi kullanılmış. Araç yola çıktığında otomatik olarak ön ve arkadaki iki kamera ile ışık algılama ve tarama sisteminden bilgileri alıyor, bilgisayara yüklenen rota ve harita ile birlikte sürücüsüz sürüşe başlıyor.


YOL...